Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί απόψε τον Ερυθρό Αστέρα στο πλαίσιο της έκτης αγωνιστικής των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ και οι ερυθρόλευκοι θέλουν τη νίκη για να πάρουν την πρόκριση στο Γιουρόπα Λιγκ.

Οι οπαδοί των δύο ομάδων διατηρούν αδελφικές σχέσεις και οι Σέρβοι είχαν υποδεχθεί με θερμό τρόπο τους οπαδούς του Ολυμπιακού στο πρώτο ματς στο Βελιγράδι.

Αυτή την φορά είναι σειρά των οπαδών της πειραϊκής ομάδας ν’ ανταποδώσουν την φιλοξενία, στους περίπου 3.000 οπαδούς του Αστέρα που έκαναν το ταξίδι στην Αθήνα.

Αυτό μάλιστα που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι οι οπαδοί των δύο ομάδων έδωσαν κόκκινο χρώμα στην πλατεία Συντάγματος, καθώς συγκεντρώθηκαν στο συγκεκριμένο σημείο νωρίς το απόγευμα, ξεκινώντας την κοινή πορεία τους για το γήπεδο Καραϊσκάκη.

Γίνεται εύκολα αντιληπτό πως το κλίμα ήταν πολύ καλό, με τους οπαδούς των δύο ομάδων να μην σταματούν τα συνθήματα για Ολυμπιακό και Ερυθρό Αστέρα.

Η κόκκινη λαοθάλασσα ξεκίνησε από το κέντρο της Αθήνας με προορισμό το φαληρικό γήπεδο και οι οπαδοί των δύο συλλόγων θα έχουν να θυμούνται για πολλά χρόνια το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από την συγκέντρωση των οπαδών των δύο ομάδων στο Σύνταγμα: