Ο Ερυθρός Αστέρας είχε ανακοινώσει πριν λίγη ώρα την αποστολή που θα ταξιδέψει στην Ελλάδα για τον «τελικό» με τον Ολυμπιακό που θα κρίνει ποια ομάδα θα συνεχίσει στα νοκ-άουτ του Europa League.

Οι Σέρβοι είχαν 19 παίκτες στη λίστα που ανήρτησαν, με τον Ρίτσμοντ Μποάκι να μην συμπεριλαμβάνεται σε αυτή, καθώς δεν είχε ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρούσε.

Λίγη ώρα αργότερα όμως ο Ερυθρός τα… γύρισε και ανακοίνωσε 20μελή αποστολή προσθέτοντας τον Γκανέζο επιθετικό, που πλέον είναι διαθέσιμος για το αυριανό ματς στο Καραϊσκάκη κι έτσι ο μοναδικός που θα απουσιάζει είναι ο Ντούσαν Γιόβαντσιτς. Βέβαια όσον αφορά τον Μποάκι, ο Γκανέζος προέρχεται από τραυματισμό και λογικά θα είναι στον πάγκο, με τον Τομανέ να παίρνει τη θέση του στην κορυφή της επίθεσης.

Αναλυτικά η 20μελής αποστολή: Μίλαν Μπόριαν, Ζόραν Πόποβιτς, Μάρκο Γκόμπελιτς, Νεμάνια Μιλούνοβιτς, Ράντοβαν Πάβκοφ, Μίλος Ντέγκενεκ, Σαντάνα Ζάντερ, Μίλαν Ρόντιτς, Μίλος Βούλιτς, Χοσέ Κάνιας, Νιέγκος Πέτροβιτς, Μίρκο Ίβανιτς, Βέλικο Σίμιτς, Ματέο Γκαρσία, Ρατζίβ Φαν Λα Πάρα, Αλέξα Βουκάνοβιτς, Μάρκο Μάριν, Μίλαν Πάβκοφ, Τομανέ, Ρίτσμοντ Μποάκι.