Ο Μαουρίτσιο Ποκετίνο έχει αποχωρήσει εδώ και μερικές εβδομάδες από τον πάγκο της Τότεναμ και κυκλοφορεί ελεύθερος.

Όμως ο Αργεντινός τεχνικός δεν θα μείνει για πολύ χωρίς ομάδα, αφού όπως είπε είναι ανοιχτός σε προτάσεις, ενώ πρόθεση του είναι να επιστρέψει στην Ευρώπη.

Βέβαια φρόντισε να μην κλείσει την πόρτα στις ομάδες της Αργεντινής, ξεκαθαρίζοντας πως για χάρη της οικογένειας του, θα μπορούσα να δεχτεί και μία πρόταση από ομάδα της πατρίδας του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Υπάρχουν πολλά κλαμπ και ελκυστικά πρότζεκτ που μπορώ να αναλάβω. Ωστόσο, προς το παρόν το πιο σημαντικό για μένα είναι να καθαρίσει το μυαλό μου, ύστερα από 5,5 υπέροχα χρόνια με την Τότεναμ.

Πρόθεσή μου είναι να επιστρέψω και να εργαστώ στην Ευρώπη. Είναι δύσκολο το να με φανταστώ σε ένα πρότζεκτ στην Αργεντινή. Όμως, για χάρη της οικογένειας μου, θα μπορούσα να δεχτώ και μία πρόταση εδώ».

Για την παρουσία του στην Αργεντινή: «Τώρα, όμως, πρέπει να ηρεμήσω για λίγες μέρες και να δω τι συμβαίνει. Δεν είχα πολύ χρόνο για να… χωνέψω αυτό που συνέβη.

Η πρώτη μου απόφαση ήταν να επιστρέψω στην Αργεντινή, στο σπίτι μου και να δω την οικογένειά μου και τους φίλους μου. Ωστόσο, θα γυρίσω στην Ευρώπη, προκειμένου να πάρω αποφάσεις για το μέλλον μου.

Η καλύτερη απόφαση ήταν να επιστρέψω στην Αργεντινή για δέκα μέρες. Στην ηλικία μου δεν χρειάζομαι περισσότερο χρόνο για να… αναρρώσω. Είμαι ανοιχτός σε προτάσεις».