Θλίψη στην showbiz σκόρπισε η είδηση του θανάτου της Σέλι Μόρισον, η οποία έφυγε από τη ζωή την Κυριακή (1/12) σε ηλικία 83 ετών. Η 83χρονη Σέλι Μόρισον είχε καριέρα 50 ετών και είναι ευρέως γνωστή για τον ρόλο της στη σειρά «Will & Grace».

Η Σέλι Μόρισον άφησε την τελευταία της πνοή Στο Λος Άντζελες από καρδιακή ανεπάρκεια, έπειτα από σύντομη ασθένεια.

Η Σέλι Μόρισον είχε ενσαρκώσει την Rosario Salazar, μια υπηρέτρια από το Ελ Σαλβαδόρ, από το 1999 ως το 2006 στην πετυχημένη σειρά “Will & Grace”.

Ο χαρακτήρας αυτός δημιουργήθηκε αρχικά για έναν μόνο ρόλο, ωστόσο ήταν τόσο πετυχημένος που τελικά εμφανίστηκε σε 68 επεισόδια της πετυχημένης σειράς.

Τα αποχαιρετιστήρια μηνύματα:

Ο Eric McCormack που υποδυόταν τον Will έγραψε στο Twitter: «Ήταν μία όμορφη ψυχή και υπέροχη ηθοποιός. Η δουλειά της ως Rosario, σεζόν με τη σεζόν, ήταν αληθινή και ξεκαρδιστική. Θα λείψει σε όλους μας».

Η Debra Messing, που ενσάρκωνε την Grace στη σειρά έγραψε στο twitter: “Τι απώλεια Σέλι… Η αγαπημένη μας Rosario πέθανε. Ήταν ένας χαρακτήρας που εκτείνεται στις δεκαετίες και θα είναι πάντα η αγαπημένη μας Rosie. Την αγάπη μου σε όλη την οικογένεια».

Η Mullally, που έπαιζε το αφεντικό της στη σειρά έγραψε στο twitter:

“Η καρδιά μου είναι βαριά. Σε ευχαριστώ για τη συνεργασία και τη φιλία σου. Πέτυχες όμορφα πράγματα σε αυτόν τον κόσμο και θα μας λείψεις».