Εντυπωσιακά ήταν όλα όσα εκτυλίχθηκαν στη δεξίωση γάμου της κόρης του Κώστα Καίσαρη, της σχεδιάστριας κοσμημάτων Αναστασίας Καίσαρη.

Η Αναστασία Καίσαρη, κόρη του γνωστού κοσμηματοπώλη Κώστα Καίσαρη και της Χριστιάννας Καίσαρη, παντρεύτηκε το Σαββατοκύριακο τον αγαπημένο της Thomas Percy με έναν διπλό γάμο, που μονοπώλησε το ενδιαφέρον.

Ο γάμος πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου στον Ιερό Ναό στον Ιερό του Αγίου Δημητρίου στο Παλαιό Ψυχικό, ενώ η νύφη την οποία συνόδευσε στην εκκλησία ο πατέρας της, επέλεξε μια εντυπωσιακή νυφική δημιουργία με την υπογραφή της Σήλιας Κριθαριώτη

.

Η σχεδιάστρια κοσμημάτων, κόρη του γνωστού κοσμηματοπώλη Κώστα Καίσαρη, παντρεύτηκε τον αγαπημένο της, Βέλγο επιχειρηματία, παρουσία πολλών διάσημων καλεσμένων.

Το φόρεμά της είχε μακριά μανίκια, ψηλή λαιμόκοψη, μια τονισμένη μέση και κουμπιά κατά μήκος του μπροστινού μέρους.

View this post on Instagram

Happily ever after: @anastasia_kessaris in Celia Kritharioti Couture wedding gown and long veil #CeliaKritharioti #Couture

A post shared by Celia Kritharioti (@celiakritharioti) on

Η Αναστασία Καίσαρη, η οποία ασχολείται και η ίδια με τον χώρο του κοσμήματος, ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου με τον Thomas Persy, που είναι Βέλγος επιχειρηματίας, κατάγεται από γνωστή οικογένεια του Βελγίου και εργάζεται στις επιχειρήσεις της LVMH του Γάλλου μεγιστάνα Μπερνάρντ Αρνό.

Ο γαμπρός, επέλεξε ένα μπλε κουστούμι για την γαμήλια τελετή.

Ακολούθησε δεξίωση στο Ελληνικό, στους χώρους της παλιάς Αμερικάνικης Βάσης στο οποίο η νύφη άλλαξε για να φορέσει ένα χρυσό μπροκάρ φόρεμα σε συνδυασμό με ένα ζευγάρι army boots.

View this post on Instagram

And we’ll share tomorrow together. Always and forever. #anasthomasforever

A post shared by KESSARIS JEWELLERY (@kessarisofficial) on

Μία μέρα νωρίτερα το ζευγάρι είχε κάνει και καθολικό γάμο στον Ιερό Ναό του Αγίου Διονυσίου στο κέντρο της Αθήνας σε κλειστό κύκλο, με τη νύφη να επιλέγει και πάλι μια εντυπωσιακή δημιουργία Celia Kritharioti.

Αυτή τη φορά το φόρεμά της ήταν σε mermaid στυλ και διακοσμημένο με έντονα βολάν στους ώμους.

Η παραμυθένια γαμήλια δεξίωση

View this post on Instagram

Forever. ❤ #WeddingDay

A post shared by KESSARIS JEWELLERY (@kessarisofficial) on

Στη δεξίωση κυριαρχούσε το χρυσό χρώμα, άλλωστε χρυσό ήταν και το φόρεμα που επέλεξε να φορέσει η Αναστασία Καίσαρη, όταν αποχωρίστηκε το νυφικό της δια χειρός Σήλιας Κριθαριώτη.

Η δεξίωση ξεκίνησε με τη Φιλαρμονική Ορχήστρα της Κέρκυρας, ενώ όλοι οι καλεσμένοι τραγούδησαν και χόρεψαν τις μεγάλες επιτυχίες του Κωνσταντίνου Αργυρού, ο οποίος έδωσε ρυθμό στη μεγάλη βραδιά.

Οι καλεσμένοι έμειναν άφωνοι όταν είδαν μοντέλα ντυμένα με φτερά σαν της Victoria’s Secret, τα οποία έκαναν πασαρέλα.

Ιδιαίτερη ήταν και η τούρτα που επέλεξε να κόψει το ζευγάρι, η οποία ήταν ένα μεγάλο cupcake!