Βίντεο με τον άγριο καυγά ανάμεσα στον Θάνο Τζήμερο και τον Γιώργο Πρωτούλη έδωσε στη δημοσιότητα η παράταξη που ανήκει ο πρώτος «Δημιουργία Ξανά», μία ημέρα μετά το πρωτοφανές και λυπηρό επεισόδιο στο περιφερειακό συμβούλιο.

Ο καβγάς ξεκίνησε όταν ο Θάνος Τζήμερος χαρακτήρισε τον Γιάννη Πρωτούλη «σταλινοφασίστα», «άνεργο που υπερασπίζεται τα δικαιώματα των εργαζόμενων» και «εκπρόσωπο κόμματος που θέλει να φέρει στην Ελλάδα τη δικτατορία και τον εμφύλιο».

Ο κ. Πρωτούλης απάντησε στους χαρακτηρισμούς και αποκάλεσε τον Θάνο Τζήμερο «ναζί και φασίστα», «Ναζί με κοστούμι» και «αποτυχημένο που πήρε στις εκλογές μόνο 0,5% αν και τον στήριζαν όλες οι γερμανικές βιομηχανίες».

Ο Γ.Πρωτούλης όσο περνούσε η ώρα εξοργιζόταν όλο και περισσότερο, συνεχίζοντας τη λεκτική επίθεση κατά του κ. Τζήμερου.

«Πες ρε κερατά τη διαδρομή σου. Ξεφτίλα. Σε κάνω ρεντίκολο. Δεν θα έχεις πού να κρυφτείς βρε ξεφτίλα» είπε μεταξύ άλλων.

Οταν μάλιστα διαπίστωσε ότι τραβούσαν το επεισόδιο με το κινητό συνεργάτες του κ. Τζήμερου, «απασφάλισε», πλησίασε στο έδρανο και φώναζε: «Αυτά που τραβάνε με το κινητό, να τα βγάλεις να τα δείξεις αν τολμάς βρε ξεφτίλα. Να τα βγάλεις να τα δείξεις».

Σε εκείνη τη στιγμή έντασης ο κ. Πρωτούλης, φανερά εκνευρισμένος, έσπρωξε το φλιτζάνι με καφέ που είχε μπροστά του ο κ. Τζήμερος με αποτέλεσμα να τον λερώσει.

Τότε, ο Θάνος Τζήμερος κάλεσε την αστυνομία και επέμεινε να προχωρήσει στη σύλληψη του κ. Πρωτούλη.

«Ντροπή, ντροπή» φωνάζουν άλλοι συμμετέχοντες στο συμβούλιο όσο συμβαίνουν αυτά τα τραγικά για πολιτισμένη χώρα γεγονότα.