Μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε ο γνωστός ηθοποιός Νίκος Ζιάγκος στην κάμερα του Star δίχως να διστάσει να μιλήσει για ιδιαίτερα προσωπικές του στιγμές, που έπρεπε να παλέψει για να τα καταφέρει.

«Δια πυρός και σιδήρου»

Μιλώντας για τις μεγάλες οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπισε στο παρελθόν ο γνωστός ηθοποιός, Νίκος Ζιάγκος, έβαλε τα πράγματα στην θέση τους, ξεκαθαρίζοντας τι πραγματικά είχε συμβεί τότε.

«Έπαθα ένα σοβαρό ατύχημα στο χέρι μου και έπρεπε να καλύψω τα έξοδα νοσηλείας μου καθώς δεν ήμουν ασφαλισμένος. Την ίδια στιγμή είχα επενδύσει 50.000 ευρώ σε μια επιχείρηση και κάποιος μου «έφαγε» τα χρήματα.

Έπεσα έξω τελείως οικονομικά

»Τότε αποφάσισα να πάω να μείνω στο «Σπίτι του Ηθοποιού» για να μην έχω ενοίκια και έξοδα. Πολλοί φίλοι ήθελαν να με βοηθήσουν οικονομικά αλλά αρνήθηκα. Ήθελα να το παλέψω μόνος μου. Αυτά που γράφτηκαν ότι έμεινα άστεγος ήταν υπερβολές, απλά αποφάσισα να κάνω μια οικονομική στρατηγική.

»Αποφάσισα από την πρώτη στιγμή να βγω να πω το πρόβλημά μου ανοιχτά. Θυσιάστηκα για τους συνανθρώπους μου που είχαν οικονομικά προβλήματα και αυτοκτονούσαν.Ήθελα να βγω να πω ότι και εγώ σε ίδρυμα είμαι. Το έκανα για το παράδειγμα ότι αν θέλεις μπορείς να τα καταφέρεις».

Ο εθισμός του γιου του

Ο ηθοποιός μίλησε και για το πρόβλημα που αντιμετώπισε ο γιος του που είχε εθιστεί στα ναρκωτικά και είχε μπει σε κλινική αποτοξίνωσης.

Χαρούμενος ανέφερε ότι ο γιος του έχει «καθαρίσει» από αυτά και ότι πλέον είναι καλύτερα από ποτέ. «Ο Γιάννης έχει γίνει τζάμι είναι μια χαρά, ζει με τηνμητέρα του, διαβάζει βιβλία έχει γίνει σοφιστικέ τύπος και είμαστε δυο πολύ καλά φιλαράκια».

Δεύτερη φορά γαμπρός

Ο Νίκος Ζιάγκας στην ηλικία των 63 ετών αποφάσισε να ξαναπαντρευτεί,  αυτή τη φορά με την σύντροφό του Δάφνη. «Στη σύντροφό μου ξεχώρισα ότι είναι καλλιτέχνης, είναι μουρλοκομείο σαν εμένα, έχει πολύ χιούμορ και είναι αγαπησιάρα» δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Έχει όλο το πακέτο για την ηλικία μου! Θα παντρευτούμε αλλά το κάνουμε για τυπικούς λόγους. Είναι καλό και για τα παιδιά μας, καθώς και οι δύο είμαστε χωρισμένοι γονείς…» συμπλήρωσε.