Η Αλίσια Κις πήγε πρόσφατα μαζί με τον 4χρονο γιο της, Τζένεσις, για να κάνει μανικιούρ και εκεί το αγοράκι της ζήτησε να βάψει τα νύχια του «σαν το ουράνιο τόξο» αλλά γρήγορα άλλαξε γνώμη επειδή φοβήθηκε το bullying που θα δεχόταν και το τι θα πει ο κόσμος.

Η διάσημη τραγουδίστρια προσπάθησε να τον κάνει να επιμείνει στην αρχική του απόφαση, εξηγώντας του ότι «πολλοί άντρες βάφουν τα νύχια τους».

Μετά από αυτή τη συζήτηση με τον γιο της, η Αλίσια Κις θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους τις σκέψεις της σχετικά με τον τρόπο που κρίνουμε ο ένας τον άλλον.

«Όπως το βλέπω, υπάρχουν αρσενικές και θηλυκές δυνάμεις μέσα σε όλους μας, τελεία. Με ανησυχεί που δεν μπορούμε απλώς να εξερευνήσουμε αυτές τις διαφορετικές πλευρές μας, αυτές τις διαφορετικές ενέργειες μέσα μας. Ακόμη κι εγώ μερικές φορές εκφράζω την αρσενική μου ενέργεια. Και πάντα, αν συμβεί, υπάρχουν επικριτικά σχόλια και στερεότυπα και τόση αρνητική ενέργεια. Θα έπρεπε να μπορούμε να εξερευνούμε και να εκφράζουμε τις αρσενικές και θηλυκές μας ενέργειες με όποιον τρόπο θέλουμε», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε την ανάρτησή της.

View this post on Instagram

Been thinking about how over labeled and over judged we all are… can u feel me??

A post shared by Alicia Keys (@aliciakeys) on