Με επίσημη δήλωσή τους οι παίκτες του Παναθηναϊκού ζητάνε συγγνώμη από τους οπαδούς της ομάδας για την απόδοσή τους στον αγώνα με τον Προμηθέα, που έφερε και τον αποκλεισμό-σοκ από το Κύπελλο και υπόσχονται να αλλάξουν την αγωνιστική τους εικόνα άμεσα.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος πριν λίγη ώρα πάτησε «γκάζι» στους παίκτες στην προπόνηση, επειδή δεν ζήτησαν συγγνώμη για την εμφάνισή τους και τον αποκλεισμό από τα ημιτελικά της διοργάνωσης, με τους παίκτες τελικά να βγάζουν επίσημη δήλωση και να απολογούνται στους οπαδούς και στον πρόεδρο της ομάδας για τη χθεσινή τους απόδοση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός με την επίσημη δήλωση των παικτών:

«Με αφορμή την ήττα από τον Προμηθέα Πάτρας και τον αποκλεισμό της ομάδας από την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, οι αθλητές και το τεχνικό επιτελείο του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ προχώρησαν στην παρακάτω δήλωση:

«Ως ομάδα θα θέλαμε να ζητήσουμε συγγνώμη για την χθεσινή μας απόδοση τόσο από τους φιλάθλους μας, όσο και από τον πρόεδρο. Ο αποκλεισμός μας είναι απολύτως απαράδεκτος και από τη μεριά μας υποσχόμαστε πως θα αλλάξουμε την εικόνα μας άμεσα».