Στον αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ε. Ζαχαρή, που ερευνά τους δικονομικούς χειρισμούς που έγιναν στην έρευνα για τη Νοvartis κατέθεσε την Πέμπτη  ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και επίτιμος πρόεδρος του ΣτΕ Παναγιώτης Πικραμμένος.

Το όνομα του κ. Πικραμμένου είχε αρχικά εμπλακεί στην υπόθεση της Novartis όταν η σχετική δικογραφία διαβιβάστηκε αρχικά στη Βουλή. Ωστόσο, η δικογραφία κατά το μέρος που τον αφορούσε τέθηκε στο αρχείο με τη σφραγίδα της Εισαγγελίας Διαφθοράς, καθώς δεν προέκυψε  κανένα  απολύτως στοιχείο , ούτε καν ένδειξη περί τέλεσης  αξιόποινης πράξης.

Ο κ. Πικραμμένος από το βήμα της Βουλής , πολύ πριν ξεκινήσει η  εν εξελίξει εισαγγελική έρευνα για τους χειρισμούς που έγιναν στην υπόθεση της Νοvaris, είχε κάνει λόγο για «μυθιστορηματικές κατηγορίες»

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Ζαχαρής και ο συναδελφός του κ. Σοφουλάκης θα αποτιμήσουν το αποδεικτικό υλικό που έχουν συγκεντρώσει μέχρι σήμερα, προκειμένου να αποφασίσουν τις επόμενες ενέργειές του στο πλαίσιο της ερευνάς τους.