Για τη συζήτηση στη Βουλή επί του νομοσχεδίου για την αυστηροποίηση και επιτάχυνση των διαδικασιών παροχής ασύλου μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του One Channel ο διευθυντής της εφημερίδας «ΤΑ ΝΕΑ» Γιώργος Μαντέλας.

«Σήμερα γίναμε μάρτυρες ενός επεισοδίου από τα προσεχώς. Όσο περνάει ο καιρός θα ανεβαίνουν οι τόνοι από τις δύο πλευρές μεταξύ κυβέρνησης και αξιωματικής αντιπολίτευσης και αυτός ο πολιτικός πολιτισμός που παρακολουθούμε τις τελευταίες 100- 120 μέρες και θα πάμε σε μία πραγματική κατάσταση όπου οι τόνοι θα ανεβαίνουν επί δικαίων και αδίκων.

Θα πρέπει να δούμε δηλαδή αν ο ο Αλέξης Τσίπρας θα φέρει τη δήλωση του κ. Πέτσα στη Βουλή γιατί αμφισβητείται αν έχει γίνει», επεσήμανε ο Γιώργος Μαντέλας, μιλώντας για το κλίμα σύγκρουσης που δημιουργήθηκε την Πέμπτη στη Βουλή.

Ο ίδιος εκτίμησε ωστόσο πως η ένταση που δημιουργήθηκε στην Ολομέλεια της Βουλής θα μπορούσε να είναι ακόμα πιο έντονη, ενώ περίμενε πως οι τόνοι θα ανέβαιναν με φόντο τις εξελίξεις στην υπόθεση Novartis, εκτιμώντας ότι φαίνεται πως η υπόθεση για να μην συζητηθεί, οδεύει προς εκτόνωση.

Πηγή: onetv.gr