Κυνηγός στις ΗΠΑ τραυματίστηκε θανάσιμα από ελάφι το οποίο θεώρησε ότι το είχε σκοτώσει νωρίτερα.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης ο 66χρονος Thomas Alexander πυροβόλησε το ζώο με κυνηγετική καραμπίνα, στο Yellville του Αρκάνσας όπου κυνηγούσε.

Όταν πλησίασε το ζώο προκειμένου να διαπιστώσει ότι ήταν νεκρό, το ελάφι σηκώθηκε και του επιτέθηκε προκαλώντας του σοβαρά τραύματα.

Ο κυνηγός είχε τις αισθήσεις του όταν τον εντόπισε ο ανιψιός του και μιλούσε ενώ είχε καταφέρει να καλέσει σε βοήθεια και την γυναίκα του.

Ο 66χρονος οδηγήθηκε στο νοσοκομείο ωστόσο λίγες ώρες αργότερα άφησε την τελευταία του πνοή.

Ο εκπρόσωπος της οργάνωσης για την προστασία άγριας ζωής του Αρκάνσας “Game and Fish” Κιθ Στέφενς μιλώντας στους δημοσιογράφους είπε μεταξύ άλλων: «Δουλεύω στην οργάνωση 20 χρόνια και είναι ένα από τα πιο περίεργα πράγματα που έχουν συμβεί. Δεν ξέρω πόση ώρα το άφησε εκεί, αλλά πήγε να ελέγξει για να βεβαιωθεί ότι ήταν νεκρό –και προφανώς δεν ήταν».

Σύμφωνα με τις Αρχές αναμένονται τα επίσημα αποτελέσματα της νεκροψίας-νεκροτομής προκειμένου να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου και αν πράγματι τελικά ο άτυχος κυνηγός έχασε τη ζωή του από τα τραύματα που το προκάλεσε το ελάφι ή από άλλα παθολογικά αίτια.