Ο δημοφιλής κωμικός ηθοποιός Κώστας Βουτσάς βρίσκεται στο νοσοκομείο.

View this post on Instagram

Η οικογενειά μου…η ζωή μου! ❤️

A post shared by Κώστας Βουτσάς (@kostasvoutsas_official) on

Ο δημοφιλής ηθοποιός, νοσηλεύεται αφού ταλαιπωρείται από μια ίωση της εποχής.

Η ίωση που τον έριξε στο κρεβάτι

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του gossip-tv.gr, ο γιος του τον κόλλησε. Ο μικρός Φοίβος, ο οποίος ταλαιπωρούνταν από την ίδια ίωση, κόλλησε τον μπαμπά του, Κώστα Βουτσά, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να νοσηλευτεί για ένα μικρό διάστημα στο νοσοκομείο, λόγω του προβλήματος που αντιμετωπίζει εδώ και χρόνια με το αναπνευστικό του.

View this post on Instagram

Μένουμε πάντα παιδιά! #voutsas #kostasvoutsas #mylife

A post shared by Κώστας Βουτσάς (@kostasvoutsas_official) on

Καλεσμένος στην εκπομπή One Talk, βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης (25/9) ο αγαπημένος ηθοποιός, Κώστας Βουτσάς παραχωρώντας μία συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης.

Συζητώντας με τον Δημήτρη Μανιάτη, ο Κώστας Βουτσάς μίλησε για τα δύσκολα παιδικά του χρόνια και για τον πατέρα του, για τη σχέση του με την πολιτική και το ΚΚΕ.

Το ΚΚΕ

«Το ΚΚΕ είναι πολύ δύσκολο να γίνει κυβέρνηση. Το ΚΚΕ το ψηφίζω γιατί πιστεύω ότι έχει σωστές ενέργειες. Είναι δύσκολο, αλλά το ευχαριστιέμαι. Όλοι όσοι κυβερνούν είναι πουλημένοι» δήλωσε ο Κώστας Βουτσάς σχετικά, ενώ μιλώντας για την πολιτική σκηνή του σήμερα ο Κώστας Βουτσάς υποστήριξε ότι «η Ελλάδα δεν είναι σήμερα καλύτερα, η χώρα πάντα υποφέρει».

Η νέα κυβέρνηση

Αναφερόμενος δε στον Κυριάκο Μητσοτάκη ο Κώστας Βουτσάς δήλωσε «όπου ακούς πολλά «ΘΑ», να κουμπώνεσαι», ενώ μιλώντας για τον ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξε ότι πλήγωσε τον κόσμο της Αριστεράς, κάνοντας λόγο για «Αριστερούς, Δεξιούς».

Στο τραπέζι του One Talk, ο Κώστας Βουτσάς, αποκάλυψε παρασκήνιο από το ξεκίνημά του στον κινηματογράφο και την πρώτη του ταινία, μίλησε για την πορεία του στο θέατρο που ξεκίνησε από τα μπουλούκια στην ελληνική επαρχεία, αλλά και για την εποχή που γνώρισε την επιτυχία και την αναγνώριση.

Στη συνέντευξή του στο One Talk, ο Κώστας Βουτσάς αναφέρθηκε επίσης και στους έρωτες της ζωής του και τις μεγάλες του αγάπες, που όπως δήλωσε ήταν οι γυναίκες και θέατρο, ενώ αποκάλυψε και τη σημασία του επιθέτου του.

Ο Κώστας Βουτσάς έκανε από το πλατό της εκπομπής One Talk, μία αναδρομή στην χρυσή εποχή του ελληνικού κινηματογράφου, μιλώντας για προσωπικότητες όπως ο Φιλοποίμην Φίνος, ο Γιάννης Δαλιανίδης και ο Ντίνος Ηλιόπουλος, ενώ αποκάλυψε πληροφορίες γύρω από θρυλικές ατάκες του, που έχουν γράψει ιστορία στον ελληνικό κινηματογράφο.

Τέλος ο Κώστας Βουτσάς, μίλησε για την οικογένεια του, για τους γάμους και τα παιδιά του, αλλά και για το πώς είναι να γίνεται πατέρας κανείς σε μεγάλη ηλικία, όπως συνέβη στον ίδιο με τον μικρό Φοίβο.

Πηγή: onetv.gr