Η Καβάλα στο ντέρμπι της τέταρτης αγωνιστικής της Football League, επικράτησε 1-0 της Βέροιας στο «Ανθή Καραγιάννη» και ανάγκασε τους φιλοξενούμενους στην πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα.

Σκόρερ για την ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη ο Κέρθι στο 30ο λεπτό. Η Βέροια έχασε ευκαιρίες με τους Σκαθαρούδη και Κανούλα, αλλά δεν κατάφερε να ισοφαρίσει, με την Καβάλα να κρατάει το σπουδαίο τρίποντο, επιστρέφοντας στις επιτυχίες.

Στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας ανέβηκαν τα Τρίκαλα, μετά την δύσκολη εκτός έδρας νίκη επί του ΠΟ Τριγλία με 1-0. Οι φιλοξενούμενοι, ήταν ανώτεροι στο πρώτο ημίχρονο, χάνοντας δύο ευκαιρίες στο 4′ και στο 37′, αλλά το 0-0 έμεινε στα πρώτα 45 λεπτά. Το παιχνίδι έδειχνε όδευε προς την ισοπαλία, αλλά ο Λώττας στο 90′, πέτυχε το «χρυσό» γκολ, χαρίζοντας σπουδαίο διπλό στην ομάδα του.

Ο Ο.Φ. Ιεράπετρας έχασε την ευκαιρία να φτάσει στην πρώτη θέση την Καλαμάτα, καθώς παραχώρησαν «λευκή» ισοπαλία στον Διαγόρα. Οι γηπεδούχοι παρά το γεγονός ότι είχαν αριθμητικό πλεονέκτημα από το 35′, δεν απείλησαν, με τον Διαγόρα να χάνει και δύο σημαντικές ευκαιρίες για να κάνει την μίνι- έκπληξη.

Χωρίς νικητή έληξε το ματς του Ασπρόπυργου με το Αιγάλεω, όπου όλα κρίθηκαν στο πρώτο ημίχρονο. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 37΄με τον Κάκκο, όμως το «Σίτι» ισοφάρισε λίγο πριν την ανάπαυλα με τον Τσιλιγκίρη. Ο Ασπρόπυργος θα μπορούσε να πάρει τη νίκη, όμως στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Ζγκρούρι αστόχησε σε τετ α τετ με τον Σικαλιά.

Τέλος, ο Ιάλυσος νίκησε 1-0 την Νίκη Βόλου και ανάσανε στην βαθμολογία. Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης πέτυχε ο Σερτζίνιο στο 32′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της τέταρτης αγωνιστικής:

Καβάλα – Βέροια 1-0

Ασπρόπυργος – Αιγάλεω 1-1

Ο.Φ.Ι. – Διαγόρας Ρόδου 0-0

ΠΟ Τριγλία – Τρίκαλα 0-1

Ιάλυσος – Νίκη Βόλου 1-0

Η βαθμολογία:

Καλαμάτα 10

Ιεράπετρα 8

Τρίκαλα 8

Καβάλα 7

Βέροια 7

Ασπρόπυργος 5

Διαγόρας Ρόδου 5

Αιγάλεω 5

Νίκη Βόλου 4

Ιωνικός 4

Ιάλυσος 4

Τρίγλια 3

Ολυμπιακός Βόλου 3

Θεσπρωτός 1