Το ηλεκτρικό Peugeot e-208 είναι έτοιμο να κυκλοφορήσει στην αγορά, ταυτόχρονα, με το εμπορικό λανσάρισμα των υπόλοιπων εκδόσεων. Το μηδενικών ρύπων μικρό, γαλλικό αυτοκίνητο, θα προσφέρει ιδιαίτερα μεγάλη αυτονομία και πολύ καλές επιδόσεις.

Τα παραπάνω θετικά στοιχεία , φαίνεται ότι ήδη έχουν εκτιμηθεί από τους μελλοντικούς αγοραστές, όπου το  25% αυτών προσανατολίζονται στην αμιγώς ηλεκτρική εκδοχή του μικρού γαλλικού μοντέλου που θα κυκλοφορήσει στην αγορά το 2020. Το επιτυχημένο εμπορικά μοντέλο θα προσφέρεται τόσο σε εκδόσεις βενζίνης όσο και ντίζελ, αλλά, όπως ανακοίνωσε υψηλόβαθμο στέλεχος της Peugeot, τα ηλεκτρικά φαίνεται να εισέρχονται πιο δυναμικά από ότι υπολόγιζαν με το ενδιαφέρον να ξεπερνάει κάθε προσδοκία.

Το μεγάλο νέο προέρχεται από την ηλεκτροκίνητη εκδοχή, την e-208, που θα φέρει έναν ισχυρό ηλεκτροκινητήρα  100 kW,  ή για να γίνει πιο εύκολα κατανοητό με 136 ίππους. Στο μεγάλο του ερώτημα που αφορά την αυτονομία, το ηλεκτρικό 208 θα εξασφαλίζει μετά από μια πλήρη φόρτιση 340 χιλιόμετρα. Ο χρόνος φόρτισης θα διαρκεί με wall box και τριφασικό ρεύμα 5 ώρες, με μονοφασικό 7,5 ώρες -με κοινή οικιακή παροχή 16 ώρες.