Ο Τσενκ Σαχίν αποτελεί παρελθόν για την Ζανκτ Πάουλι καθώς η διοίκηση του γερμανικού συλλόγου ανακοίνωσε κι επίσημα ότι ο παίκτης δεν υπολογίζεται για καμιά δραστηριότητα της ομάδας.

Ο Σαχίν είχε προκαλέσει έντονες αντιδράσεις με το ποστάρισμα που είχε κάνει στο instagram, εκφράζοντας την στήριξη του στην τουρκική εισβολή στην Συρία. Η συγκεκριμένη κίνηση από τον παίκτη της Ζανκτ Πάουλι οδήγησε την διοίκηση του γερμανικού συλλόγου στην απόφαση να διώξει τον Σαχίν, κάτι που απαίτησαν και οι οπαδοί της ομάδας.

Θα πρέπει λοιπόν εδώ να σημειωθεί ότι οι οπαδοί της γερμανικής ομάδας τάχθηκαν αμέσως κατά του παίκτη, αναφέροντας πως τέτοιου είδους συμπεριφορές δεν εκφράζουν τα ιδεώδη της Ζανκτ Πάουλι.

Είχαν μάλιστα προχωρήσει σε ανακοινώσεις, με τις οποίες καλούσαν την διοίκηση του συλλόγου, να διώξει τον Σαχίν από την ομάδα μετά την ανάρτηση που έκανε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Οι ιθύνοντες λοιπόν της Ζανκτ Πάουλι ανακοίνωσαν σήμερα, ότι ο Σαχίν δεν υπολογίζεται ούτε στις προπονήσεις της ομάδας και η συγκεκριμένη απόφαση έτυχε θερμής υποδοχής από τους οπαδούς του γερμανικού συλλόγου και όχι μόνο.