Όταν ξεκινούσε την περσινή σεζόν ο ΠΑΟΚ είχε δημιουργήσει έναν ισχυρό κορμό με στόχο το πολυπόθητο πρωτάθλημα που έλειπε από τη συλλογή του για 34 χρόνια.

Η απόκτηση παικτών όπως ο Βέρνμπλουμ και ο Μαουρίτσιο έδειχνε την επιθυμία του Δικεφάλου, ενώ η παραμονή όλων των ποδοσφαιριστών από την περασμένη σεζόν, αλλά και του αρχηγού, Αντελινο Βιεϊρίνια έδινε τον ΠΑΟΚ πρώτο φαβορί για να τα καταφέρει.

Πράγματι, οι Θεσσαλονικείς κατέκτησαν τον τίτλο και μάλιστα αήττητοι σε μια εντυπωσιακή σεζόν, που όμως στιγματίστηκε. Στιγματίστηκε από πολύ σοβαρούς τραυματισμούς, με τους τρεις προαναφερθέντες να είναι κι αυτοί που έπαθαν τη ζημιά.

Η αρχή έγινε με τον Πόντους Βέρνμπλουμ, ο οποίος υπέστη ρήξη αχίλλειου τένοντα (τον Δεκέμβριο στη Λιβαδειά) και τέθηκε νοκ άουτ για την υπόλοιπη σεζόν.

Έκτοτε ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να αγωνιστεί με όλους τους υποτιθέμενους βασικούς ουδέποτε και μέχρι και σήμερα αυτό συμβαίνει. Η μάστιγα των τραυματισμών συνεχίστηκε και το 2019 και συνεχίζεται, με τους ανθρώπους του Δικεφάλου να τα βάζουν με την τύχη τους ή μάλλον με την ατυχία τους, αφού έχουν μέσα σε 10 μήνες 4 πολύ σοβαρούς τραυματισμούς αλλά και αρκετούς «ύπουλους».

Διαβάστε περισσότερα εδώ