Η Καβάλα δεν κατάφερε να κάνει το 2/2 στην Football League, καθώς αναδείχτηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα (0-0) στο «Ανθή Καραγιάννη» με το φιλοξενούμενο Αιγάλεω, το οποίο πήρε τον πρώτο του βαθμό στο φετινό πρωτάθλημα.

Οι «Αργοναύτες» έπειτα από τη ευρεία νίκη (4-1) εναντίον της Τριγλίας στην πρεμιέρα της νεοσύστατης διοργάνωσης, ήθελαν να πετύχουν το απόλυτο, αλλά τελικά δεν κατάφεραν να ανοίξουν την άμυνα του «Σίτι», το οποίο μάλιστα θα μπορούσε να «κλέψει» το παιχνίδι στις καθυστερήσεις με τον Αντώνη Πετρόπουλο.

Το πρώτο ημίχρονο, δεν είχε κάτι αξιοσημείωτο, εκτός από το απειλητικό σουτ του Παπαδόπουλου στο 28ο λεπτό, το οποίο πέρασε δίπλα από την εστία του Σικαλιά.

Στο δεύτερο μέρος, το παιχνίδι «άναψε» στο 58′, μετά την κόκκινη κάρτα του Καζαντζίδη, με τους φιλοξενούμενους να έχουν αριθμητικό πλεονέκτημα στα επόμενα λεπτά. Παρά την αριθμητική υπεροχή, το Αιγάλεω δεν κατάφερε να απειλήσει σοβαρά, με το παιχνίδι να οδεύει προς την ισοπαλία.

Στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού, οι παίκτες του Πέτρου Δημητρίου, λίγο έλειψε να φύγουν με την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα και το «διπλό», αλλά ο Αντώνης Πετρόπουλος αστόχησε με κεφαλιά, με την αναμέτρηση να τελιώνει χωρίς τέρματα.