Το όνομα του Τζενάρο Γκατούζο μπλέκουν και πάλι τα ιταλικά ΜΜΕ με τον πάγκο της Μίλαν. Ο Ιταλός αποχώρησε το καλοκαίρι από την τεχνική ηγεσία των «ροσονέρι», όμως στη Ιταλία θεωρούν πως η απομάκρυνσή του δεν θα κρατήσει για πολύ.

Κύριο παράγοντα αποτελούν τα τραγικά αποτελέσματα του συλλόγου αλλά και η αποκαρδιωτική εικόνα που εμφανίζει στον αγωνιστικό χώρο υπό τις οδηγίες του τωρινού προπονητή, Μάρκο Τζαμπάολο.

Μάλιστα, το επερχόμενο παιχνίδι με τη Τζένοα αναμένεται να αποδειχθεί καταλυτικό για την έκβαση της υπόθεσης, καθώς σε περίπτωση που η Μίλαν αποχωρήσει από τη Γένοβα με σκυμμένο το κεφάλι, τότε είναι πολύ πιθανό να σημάνει και το τέλος του Ιταλού από την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Διάδοχος του 52χρονου προορίζεται ο Γκατούζο, ο οποίος, όμως, για απαντήσει καταφατικά στην πρόταση στην πρόταση των «ροσονέρι» έχει θέση σαν προϋπόθεση την αποχώρηση του Πάολο Μαλντίνι από το πόστο του τεχνικού διευθυντή, λόγω των κάκιστων σχέσεων που υπάρχουν μεταξύ τους.

Από εκεί και πέρα, στο σύλλογο εξετάζονται και τα ονόματα των Αρσέν Βενγκέρ, Κλάουντιο Ρανιέρι και Ρούντι Γκαρσία, με τους διοικούντες πάντως να είναι ανοικτοί και σε ακόμη περισσότερες επιλογές.