Δεν τελείωσε η υπόθεση «ντου Μελισσανίδη» στα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ στο ημίχρονο του ντέρμπι ΑΕΚ-ΠΑΟΚ όπως όλα δείχνουν. Και αυτό γιατί μπορεί να έχουν περάσει αρκετές μέρες, μπορεί τα ανακλαστικά όλων των αρμόδιων φορέων να μην ήταν γρήγορα όμως σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν θα έχουμε σύντομα και συνέχεια.

Συγκεκριμένα όπως αναμένεται να γίνει γνωστό η ΕΛ. ΑΣ. διέταξε Ένορκη Διοικητική Εξέταση για τους αστυνομικούς στο ΟΑΚΑ που κατά την διάρκεια της εισβολής Μελισαννίδη στα αποδυτήρια των διαιτητών παρακολουθούσαν έως «συνόδευαν».

Την ίδια ώρα μπορεί ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ να την γλίτωσε με την μίνιμουμ ποινή από την Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λιγκ, με ένα μήνα αποκλεισμό από τα γήπεδα και 10 χιλιάδες ευρώ πρόστιμο όμως όλα δείχνουν πως αυτή δεν θα είναι τελικά η ποινή του. Και αυτό γιατί οι πληροφορίες που έχουμε θέλουν τον αθλητικό εισαγγελέα να έχει ζητήσει το σκεπτικό της τιμωρίας του Δημήτρη Μελισσανίδη και να προσανατολίζεται στο να ασκήσει έφεση κατά της απόφασης με στόχο βεβαίως να αυξηθεί η ποινή.

Όπως γίνεται αντιληπτό η ποινή που έχει επιβληθεί στον Μελισσανίδη ουσιαστικά είναι «χάδι» και δίνει λάθος μηνύματα σε όλους. Ειδικά από την στιγμή που η Κυβέρνηση έχει ξεκαθαρίσει πως δεν θα υπάρχει η παραμικρή ανοχή σε τέτοια φαινόμενα.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από