Περισσότερα από 70 αυτοκίνητα αντίκες έκαναν σήμερα την εμφάνισή τους στην παραλία και τους δρόμους του Βόλου, στο πλαίσιο του 8ου «Ράλλυ Αντίκα Όλυμπος» με τη συμμετοχή πληρωμάτων από όλη την Ελλάδα, ένα γεγονός που κέντρισε το ενδιαφέρον και τον θαυμασμό χιλιάδων Βολιωτών και επισκεπτών που έσπευσαν να θαυμάσουν από κοντά αριστουργήματα της αυτοκίνησης από το παρελθόν, σύμφωνα με το ΑΠΕ.

Ο αγώνας ξεκίνησε από την Λάρισα…

Ο αγώνας ξεκίνησε από την Λάρισα, αλλά η συγκέντρωση-έκθεση στην παραλία του Βόλου, έξω από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας προκάλεσε τον θαυμασμό των πολιτών που περιεργαζόταν από κοντά «κούκλες» από το 1980 και παλαιότερα, όπως δείχνουν και οι φωτογραφίες από το magnesianews.

Αυτοκίνητα κατασκευασμένα στην Ιταλία, την Γερμανία, την Μεγάλη Βρετανία, την Σουηδία, ακόμη και από την άλλοτε Σοβιετική Ένωση και σε εποχές που η τεχνολογία δεν ήταν τόσο προηγμένη όσο σήμερα, έδωσαν έναν ξεχωριστό τόνο στους επισκέπτες, όπως αναφέρει το ΑΠΕ.

Τα αυτοκίνητα διάνυσαν μία μεγάλη διαδρομή από τον Βόλο μέχρι την απόληξη της Μαγνησίας στο Τρίκερι και ακολουθώντας στην επιστροφή τον δρόμο μέσω Μηλεών και Βυζίτσας επανήλθαν στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας, όπου τα πληρώματα θα διανυκτερεύσουν.

Ο αλυτάρχης του Ράλλυ Κώστας Σκριάπας μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ αναφέρθηκε σε μια εξαιρετική διοργάνωση που κάθε χρόνο βελτιώνεται και αποτελεί πλέον σημείο αναφοράς για όλα τα Βαλκάνια.

Η διοργάνωση έγινε από τις Λέσχες Παλαιών Αυτοκινήτων Βόλου και Λάρισας, την Τοπική Αυτοδιοίκηση και τον Όμιλο «Περραιβέα» Ελασσόνας.

Εντυπωσιάζουν τα συλλεκτικά αυτοκίνητα που συμμετέχουν στο 8ο ιστορικό ράλλυ Όλυμπος

Δημοσιεύτηκε από magnesianews.gr στις Σάββατο, 5 Οκτωβρίου 2019