Καλεσμένος στην εκπομπή «One Talk» βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης (26/9) ο δημοφιλής ηθοποιός Δημήτρης Πιατάς, παραχωρώντας μία απολαυστική συνέντευξη.

Ο Δημήτρης Πιατάς μεταξύ άλλων, μίλησε για την πιο πρόσφατη θεατρική δουλειά του, το «Όνειρο Καλοκαιρινής Νύχτας» που συνεχίζει την πορεία της – από τις 12 Οκτωβρίου- σε ένα από τα πιο ιστορικά θέατρα της Αθήνας, το ριζικά ανακαινισμένο Θέατρο Βεάκη.

Στο τραπέζι του «One Talk» ο Δημήτρης Πιατάς, μίλησε ακόμα για το πόσο εύκολο είναι για ένα ηθοποιό να κάνει τη μετάβαση από μία αρχαία τραγωδία όπως ο «Προμηθέας Δεσμώτης» στην οποία πρωταγωνίστησε το καλοκαίρι σε μία παράσταση στα πλαίσια του Φεστιβάλ Επιδαύρου, σε μία σεξπηρική κωμωδία όπως το «Όνειρο Καλοκαιρινής Νύχτας».

Συζητώντας με τους Δημήτρη Μανιάτη και Περικλή Δημητρολόπουλο, ο Δημήτρης Πιατάς έδωσε τη δική του σκοπιά γύρω από το κατά πόσο έχει αλλάξει η τηλεόραση και ο τρόπος με τον οποίο το κοινό έχει πρόσβαση στα αγαπημένα του προγράμματα, εξήγησε γιατί ο ίδιος προτιμά το ραδιόφωνο, ενώ μίλησε και για το ρόλο του ως σκηνοθέτη, για τη σχέση του με την πολιτική και το πέρασμά του από την τοπική αυτοδιοίκηση.

Πηγή: onetv.gr