Ένα κονβόι από πανάκριβα μοντέλα, σπορ τετράτροχα όνειρα, μεταξύ αυτών και μοντέλα της Porsche αναμένεται να καταφθάσουν στην Αθήνα την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου, με στόχο να συμμετέχουν  στον Φιλανθρωπικό Πανευρωπαϊκό Θεσμό του «THE GOOD RIDE», που διεξάγεται με επιτυχία τα τελευταία χρόνια σε διάφορες πόλεις στην Ευρώπη.

Το THE GOOD RIDE, που διαρκεί σχεδόν μια ολόκληρη μέρα , έχει ως σκοπό την ανακούφιση, την ψυχαγωγία και την ψυχολογική ενίσχυση των παιδιών που πάσχουν από καρκίνο. 

 Για αυτό το σκοπό συμμετέχει και ένα μεγάλο κονβόι πολυτελών αυτοκινήτων, με τα περισσότερα να αποτελούν μοντέλα τη Porsche ( μιας και συμμετέχουν οργανωμένα clubs της γερμανικής φίρμας από την Ευρώπη μεταξύ αυτών και του ελληνικού club που έχει λάβει μέρος σε πολλές αντίστοιχες εκδηλώσεις με μεγάλη επιτυχία ) και τα οποία έχουν ξεκινήσει ,  από το Λουξεμβούργο, περνούν αυτές τις ημέρες από αρκετές Ευρωπαϊκές Πρωτεύουσες με πολλές στάσεις και εκδηλώσεις, με στόχο  τα παιδιά που πάσχουν από καρκίνο, να κάνουν μια βόλτα με τα αυτοκίνητα των ονείρων τους.

 Το κονβόιο θα φτάσει στην Αθήνα το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου αργά το απόγευμα. Tα μοντέλα , την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιήσουν μια μεγάλη βόλτα στην Αθήνα, τις παραλίες τις Αττικής κ.α. 

Σε αυτό ενεργό ρόλο στην διοργάνωση έχει και το PORSCHE CLUB GREECE,που συμμετάσχει με τα μέλη και τα αυτοκίνητα τους, με απώτερο στόχο την ενίσχυση του παραπάνω θεσμού.