Στην εκπομπή «One Talk» και τον Δημήτρη Μανιάτη μίλησε η σκηνοθέτης και ηθοποιός, Αθηνά Παππά.

Η κ. Παππά μίλησε για τις τρέχουσες επαγγελματικές της ενασχολήσεις αλλά και για την συνεργασία της με τον Μάνο Χατζιδάκι.

«Σε λίγες μέρες, στις 16 Οκτωβρίου, ξεκινάμε την παράσταση «Τι με κοιτάς έτσι» στο Θέατρο Αλκμήνη. Πρόκειται για έναν μονόλογο που ουσιαστικά δεν είναι μονόλογος.

Έχει δράμα, κωμωδία, σάτιρα, τραγούδι. Είναι αληθινή ιστορία που την έγραψαν δύο μαθητές μου. Αφορά τη μητέρα του ενός, η οποία έφυγε από τη ζωή. Είναι ένα είδος μνημόσυνου που έγραψε για τη μητέρα του. Είναι η διαδρομή μιας γυναίκας, το που φτάνει και πως. Από πολύ υψηλά στα πολύ χαμηλά. Η γυναίκα αυτή έπασχε από μανιοκατάθλιψη» εξήγησε η Αθηνά Παππά και πρόσθεσε πως «κατά τη διάρκεια του έργου έχω συνομιλία με το κοινό. Έχει μεγάλο αυτοσχεδιασμό η παράσταση. Θέλει καλά αντανακλαστικά και εμπειρία ο αυτοσχεδιασμός».

Επιπλέον, μίλησε για την παράσταση που σκηνοθετεί. «Η παράσταση λέγεται «Η τραγωδία αλλιώς». Ξεκινάμε στις 22 Νοεμβρίου. Είναι μια αρχαία τραγωδία, διάλεξα Ευριπίδη, ωστόσο την έχω αναδομήσει στα σύγχρονα δεδομένα» επεσήμανε σχετικά. Η ηθοποιός αναφέρθηκε στις σπουδές της, λέγοντας πως «ο πατέρας μου μου είχε πει ότι πρέπει να πάρω και ένα πτυχίο. Οπότε πέρασα στο Πολιτικό της Νομικής και ταυτόχρονα ήμουν στην Δραματική σχολή».

Για τον Μάνο Χατζιδάκι είπε πως «στην αρχή δεν μου έδινε σημασία, ωστόσο δεν με πείραζε γιατί με είχε επιλέξει στην ομάδα. Κάποια στιγμή μου έδωσε τον ρόλο της Μπλανς Επιφανή στην παράσταση «Πορνογραφία’». Ήταν μία πολύ προχωρημένη για την εποχή της παράσταση. Έκτοτε με φώναζε Μπλανς ο Μάνος».

Πηγή: Onetv.gr