Τέλος στη ζωή της έβαλε η γυναίκα που είχε κατηγορηθεί για την κακοποίηση της μητέρας της στην περιοχή της Κισάμου στα Χανιά.

Η 55χρονη εκπαιδευτικός, είχε συλληφθεί στις 10 Σεπτεμβρίου κατηγορούμενη ότι χτύπησε και εγκατέλειψε την 88χρονη μητέρα της και την εγκατέλειψε στην αυλή του σπιτιού της.

Δεκαπέντε μέρες μετά, το απόγευμα της Τετάρτης, η 55χρονη καταναλώνοντας μεγάλη ποσότητα χαπιών προχώρησε στο απονενοημένο διάβημα.

Το σημείωμα

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost.grάφησε ιδιόχειρο σημείωμα στο οποίο εξηγεί τους λόγους που την οδήγησαν να βάλει τέλος στη ζωή της.

Υπενθυμίζεται ότι η 55χρονη είχε δικαστεί με αυτόφορη διαδικασία, για ενδοοικογενειακή βία καθώς ένας γείτονας είχε βρει την ηλικιωμένη πεσμένη στην αυλή του σπιτιού της και ήταν εμφανώς κακοποιημένη.

Αμέσως την έβαλε στο αυτοκίνητό του και την μετέφερε στο Κέντρο Υγείας Κισάμου προκειμένου να της δώσουν τις πρώτες βοήθειες.

Εκεί, οι γιατροί ρώτησαν την ηλικιωμένη για το πώς έγιναν με την ίδια να απαντάει ότι η ίδια της η κόρη την έδειρε, την κακοποίησε και την άφησε εκεί στην αυλή.

Το ιατρικό προσωπικό ενημέρωσε ευθύς την αστυνομία που μέσα σε λίγο χρόνο εντόπισε και συνέλαβε την 55χρονη κόρη η οποία και βρίσκεται αντιμέτωπη με την δικαιοσύνη.

Η άτυχη ηλικιωμένη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Χανίων όπου και νοσηλεύεται.