Τα χειρότερα γλίτωσαν τρεις γιατροί στο Νοσοκομείο της Βέροιας όταν αποκολλήθηκε ένα μεγάλο κομμάτι σοβά από το ταβάνι στο γραφείο όπου εργάζονταν.

Αποτέλεσμα ήταν να τραυματιστεί ευτυχώς ελαφρά στο πόδι μία γιατρός ενώ σημειώθηκαν αρκετές ζημιές στα γραφεία τους, σύμφωνα με το veriotis.gr

Το περιστατικό έλαβε χώρα στο γραφείο των γιατρών της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού.

«Επικράτησε πανικός»

Μιλώντας στο veriotis.gr η γιατρός που τραυματίστηκε ελαφρά στο πόδι, Βασιλική Κιάτου περιέγραψε τι ακριβώς συνέβη:

«Ήταν γύρω στις 2:30 το μεσημέρι όταν μαζί με τις συναδέλφους μου συνταγογραφούσαμε στους υπολογιστές του γραφείο.

Ξαφνικά άρχισε να πέφτει σκόνη, κάτι που είχαμε βιώσει πολλές φορές στο παρελθόν όμως αυτή τη φορά και μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου έπεσε πολύ μεγάλο κομμάτι από το ταβάνι των γραφείων!

Ενστικτωδώς τράβηξα την καρέκλα προς τα πίσω, όμως η καταστροφή ήταν τόσο μεγάλη που ευτυχώς για μένα τραυματίστηκα ελαφρά.

Επικράτησε πανικός, αφού ο έντονος θόρυβος και το σπάσιμο που ακούστηκε κινητοποίησε το νοσηλευτικό προσωπικό που μπήκε μέσα για να μας βοηθήσει».

Τις στιγμές πανικού που ακολούθησαν διαδέχθηκε η άμεση κινητοποίηση της τεχνικής υπηρεσίας, έστω και μετά από ένα τόσο σοβαρό περιστατικό.

«Το έχουμε ξαναζήσει. Να πέφτουν σκόνες ή μικρά κομμάτια από σοβάδες, το έχουμε ξαναζήσει. Και στο διπλανό μας γραφείο, αυτό του διευθυντή της μονάδας είχε πέσει σοβάς πριν λίγα χρόνια, ωστόσο τότε δεν υπήρχε κανένας μέσα. Πριν από λίγους μήνες παρατηρήσαμε πως πέφτουν πάλι σοβάδες και καλέσαμε την τεχνική υπηρεσία του Νοσοκομείου Βέροιας που διαπίστωσε διαρροή.

Έγιναν οι απαραίτητες τότε εργασίες, βάφτηκε το ταβάνι, όμως απ’ ότι φαίνεται χρειάζεται επιπλέον παρεμβάσεις στην ταράτσα που είναι από πάνω μας. Δεν παρατηρήσαμε κάτι διαφορετικό στο ταβάνι το τελευταίο διάστημα, ωστόσο απ’ ότι φαίνεται η υγρασία και η βροχή των ημερών πρέπει να έκαναν τη δουλειά τους…» λέει η κα. Κιάτου στο veriotis.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από