Στην Ελλάδα βρίσκεται αυτές τις μέρες ο Τούρκος ηθοποιός Τζαν Γιαμάν, ο πρωταγωνιστής της σειράς «Φτερωτός θεός».

Ο δημοφιλής ηθοποιός από τη στιγμή που πάτησε το πόδι του στη χώρα μας έχει προκαλέσει… αναστάτωση.

Ο Τζαν Γιαμάν σήμερα Τρίτη ήταν καλεσμένος σε τηλεοπτική εκπομπή και όπως καταλαβαίνετε στο πλατό επικράτησε ένας χαμός. Δεδομένου ότι είχε προηγηθεί μια άσεμνη χειρονομία από μέρους του κατά την πρωινή επίσκεψή του στην Ακρόπολη, ο οικοδεσπότης της εκπομπής Νίκος Μουτσινάς και οι λοιποί συντελεστές της αδημονούσαν για τις εξηγήσεις του. Η Ματίνα Νικολάου, μάλιστα, τον τράβηξε από τα backstage και τον έβγαλε μπροστά, πριν την ώρα της εμφάνισή του. Ας πάρουμε όμως τα πράγμτα με τη σειρά:

Σάλος με τη χειρονομία του

Viral έγινε μέσα σε λίγες ώρες φωτογραφία του Τούρκου ηθοποιού, κατά την επίσκεψή του στην Ακρόπολη, καθώς ο φωτογραφικός φακός τον συνέλαβε να κάνει μια άσεμνη χειρονομία, μπροστά στην ελληνική σημαία.

Η εικόνα του Τζαν Γιαμάν με τεντωμένο το μεσαίο δάχτυλο, με φόντο την ελληνική σημαία, έπαιξε σε πολλά δίκτυα, και αρεκτοί βιάστηκαν να την παρεξηγήσουν. Τι είπε όμως ο ίδιος; Τζαν Γιαμάν: Τι απαντά για την χειρονομία στην Ακρόπολη | in.gr

Η φωτογραφία αφορούσε σε μια κίνηση που κάνει συχνά ο ηθοποιός στην προσπάθειά του να φτιάξει τα γυαλιά του.

Ο ίδιος μιλώντας στην εκπομπή «Καλό μεσημεράκι» διευκρίνισε ότι δεν είχε καμία πρόθεση να προσβάλει την ελληνική σημαία.

Η αποθέωση στο αεροδρόμιο

Ο 30χρονος Τζαν Γιαμάν αυτήν τη στιγμή ένας από τους δημοφιλέστερους Τούρκους ηθοποιούς.

Έτυχε θερμής υποδοχής στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» όπως είδαμε και στο βίντεο που ανέβασε στον λογαριασμό του στο Instagram.