Όπως κάθε χρόνο, το περιοδικό Forbes, δημοσίευσε τη λίστα με τις πιο ακριβοπληρωμένες γυναίκες στη μουσική.

Έτσι αυτή τη φορά την κορυφή της λίστας για το 2019, κατακτά η Τέιλορ Σουίφτ, η οποία βρίσκεται στην κορυφή των charts με το έβδομο άλμπουμ της και έχει τις περισσότερες υποψηφιότητες στα φετινά βραβεία του MTV. Από τον Ιούνιο του 2018 μέχρι τον Ιούνιο του 2019 η 29χρονη Τέιλορ Σουίφτ κέρδισε 185 εκατομμύρια δολάρια προ φόρων, με τα περισσότερα να προέρχονται από την περιοδεία της με τίτλο «Reputation».

Παράλληλα η Τέιλορ Σουίφτ, υπέγραψε μια συμφωνία με εννιαψήφιο (!) ποσό με τη Republic Records της Universal, ενώ το άλμπουμ «Lover», που κυκλοφόρησε τον Αύγουστο, να κάνει ρεκόρ πωλήσεων.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Τέιλορ Σουίφτ, κέρδισε υπερδιπλάσια χρήματα από τη δεύτερη στη λίστα, Μπιγιονσέ, η οποία μέσα στο ίδιο διάστημα κέρδισε 81 εκατομμύρια δολάρια, τα οποία προέρχονται κυρίως από την περιοδεία «On the Run II» με τον σύζυγό της, Jay-Ζ, το live άλμπουμ της «Homecoming» και με το ομώνυμο ντοκιμαντέρ της στο Netflix.

Τρίτη στην εν λόγω λίστα συναντάμε την καλλονή από τα Μπαρμπέιντος, Ριάνα με 62 εκατομμύρια δολάρια. Η Ριάνα εκτός από τα έσοδα της μουσικής της καριέρας, το 2019 είχε σημαντικά σημαντικά κέρδη μέσα από τη δική της σειρά ομορφιάς, Fenty Beauty αλλά και από το fashion brand που φέρει την υπογραφή της.

Τη λίστα των πιο ακριβοπληρωμένων γυναικών της μουσικής βιομηχανίας για το 2019, συμπληρώνουν η Κέιτι Πέρι με 57,5 εκατομμύρια, η Pink με 57 εκατομμύρια, η Αριάνα Γκράντε με 48 εκατομμύρια, η Τζένιφερ Λόπεζ με 42 εκατομμύρια, η Lady Gaga με 39,5 εκατομμύρια, η Σελίν Ντιόν με 37,5 εκατομμύρια και η Σακίρα με 35 εκατομμύρια.

Δείτε παρακάτω αναλυτικά τη «χρυσή» δεκάδα με τις πιο ακριβοπληρωμένες γυναίκες στη μουσική για το 2019:

10. Σακίρα 35 εκατ. δολ.

9.  Σελίν Ντιόν 37,5 εκατ. δολ.

8. Lady Gaga 39.5 εκατ. δολ.

7.  Τζένιφερ Λόπεζ 43 εκατ. δολ.

View this post on Instagram

??

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

6. Αριάνα Γκράντε 48 εκατ. δολ.

View this post on Instagram

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande) on

5. Ρ!nk 57 εκατ. δολ.

View this post on Instagram

OSLO, NORWAY tonight!!!!

A post shared by P!NK (@pink) on

4. Κέιτι Πέρι 57,5 εκατ. δολ.

View this post on Instagram

VOTE! #AmericanIdol

A post shared by KATY PERRY (@katyperry) on

3. Ριάνα 62 εκατ. δολ.

View this post on Instagram

A post shared by Badgalriri (@ririgalbadd) on

2. Μπιγιονσέ 81 εκατ. δολ.

View this post on Instagram

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

1. Τέιλορ Σουίφτ 181 εκατ. δολ.

Τα έχει πει η Queen Bey…