Με την τηλεοπτική σεζόν να έχει ξεκινήσει για τα καλά, μαζί της ήρθε και η πρώτη τηλεοπτική κόντρα, με χαρακτηριστικό τον «διαπληκτισμό» μεταξύ Γιώργου Λιάγκα, Γιώργου Λιανού και Γρηγόρη Αρναούτογλου.

 Η κόντρα ξεκίνησε όταν ο Γιώργος Λιάγκας μίλησε στον αέρα της εκπομπής του, για την πιθανή επιλογή του Γιώργου Λιανού ως παρουσιαστή του «The Voice» και έκρινε ότι: «Ο Γιώργος είναι ένας πολύ καλός παρουσιαστής, αλλά δεν έχει την προσωπικότητα να είναι νούμερο ένα».

Αμέσως μετά από αυτήν την δήλωση ο Γιώργος Λιανός μέσα από την ραδιοφωνική του εκπομπή απάντησε με το χαρακτηριστικό του χιούμορ: «Τον εκτιμούσα τον Λιάγκα μέχρι που μίλησε για μένα… Με ζηλεύει… Με υποβάθμισε για να παρουσιάσει εκείνος το The Voice…».

Συμπαραστάτης του Λιανού, ο Αρναούτογλου

Στο «στρατόπεδο» του Γιώργου Λιανού συντάχθηκε μάλιστα, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ο οποίος τόνισε: «Για τέτοια είσαι Λιάγκα για να δημιουργείς εντάσεις και πάθη και μίση και ίντριγκα… Γιατί ρε Λιάγκα δεν χόρτασες; Δύο χρόνια ήσουν εκτός και τώρα τα πήρες όλα;».

Τα καρφιά του όμως πέταξε και στον Δημήτρη Παπανώτα, λέγοντας: «Παπανώτα ζεις για να κοντράρεσαι και να έχεις ψωμί να μιλάς. Την επόμενη φορά δεν θα είμαστε καταγγελτικοί. Αν ξαναπειράξετε τον Λιανό να είσαστε έτοιμοι να βγουν στη φόρα πράγματα που δεν είσαστε έτοιμοι να τα ακούσετε».

Βέλη για την Σκορδά από τον Αρναούτογλου

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου απάντησε από την ραδιοφωνική του εκπομπή.

Μάλιστα, μια συγκεκριμένη ατάκα του, θεωρήθηκε βέλος προς την Φαίη Σκορδά, η οποία την περασμένη Παρασκευή πήρε θέση υπέρ του Γιώργου Λιάγκα.

«Ακούω διάφορες μπούρδες. Έρχεται ο καιρός που θα απαντήσω. Μπορώ να σου πω ότι έκανα και τον μαλ…α μια ζωή. Άκουγα, άκουγα, άκουγα το καλό παιδί που άκουγε. Τώρα όμως, υπάρχει ένα πρόσωπο που έχει λίγο ξεφύγει και θα πρέπει να μπει στη θέση της!», είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.