Είναι ο μεγάλος άτυχος του φετινού Ολυμπιακού. Η μεγαλύτερη απώλεια που μπορούσε να έχει η ομάδα του Μεγάλου Λιμανιού. Ο κορυφαίος Ελληνας ποδοσφαιριστής. Ο Κώστας Φορτούνης, περί ου ο λόγος, μπορεί να μην είναι σε θέση να βοηθήσει την ομάδα του μέσα στον αγωνιστικό χώρο, λόγω της ρήξης πρόσθιου χιαστού που υπέστη στην καλοκαιρινή προετοιμασία, ωστόσο αποφάσισε να τους στηρίξει με την παρουσία του.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, λοιπόν, ζήτησε και θα ακολουθήσει την αποστολή του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ. Ο Φορτούνης, αν και δεν μπορεί να προσφέρει αγωνιστικά, ήθελε να βρίσκεται δίπλα στους συμπαίκτες και φίλους του, για ψυχολογική υποστήριξη. Και για αυτόν τον λόγο βρέθηκε στις εγκαταστάσεις του Ρέντη αρκετές ώρες πριν την αναχώρηση της αποστολής για το Ολυμπιακό Στάδιο.

Ο Φορτούνης, αφού μίλησε με συμπαίκτες του για το μεγάλο παιχνίδι, επιβιβάστηκε στο πούλμαν της ομάδας του και μετέβη μαζί με τους υπόλοιπους παίκτες και τους ανθρώπους της αποστολής του Ολυμπιακού  στο ΟΑΚΑ, για να δει από κοντά το μεγάλο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.