Ο Ολυμπιακός θέλει να συνεχίσει το νικηφόρο σερί του στο πρωτάθλημα και κόντρα στον Παναθηναϊκό. Στο ντέρμπι αιωνίων, το μεγάλο παιχνίδι της αγωνιστικής, το μεγαλύτερο παιχνίδι του ελληνικού αθλητισμού. Ένα παιχνίδι το οποίο ο Ολυμπιακός θέλει να νικήσει με κάθε τρόπο. Και για αυτόν τον λόγο ο Πέδρο Μαρτίνς αποφάσισε να χρησιμοποιήσει την… αγαπημένη του 11άδα.

Συγκεκριμένα, λίγη ώρα πριν την αναχώρηση της αποστολής από τις εγκαταστάσεις του Ρέντη ο Πορτογάλος τεχνικός ενημέρωσε τους ποδοσφαιριστές του πως ο Ολυμπιακός θα ξεκινήσει στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ με την ίδια 11άδα που ξεκίνησε κόντρα στην Τότεναμ.

Έτσι, κάτω από τα δοκάρια θα πάρει θέση ο Ζοσέ Σα. Μπροστά του θα παραταχθούν ο Ρούμπεν Σεμέδο με τον Γιασίν Μεριά, δεξιά στην άμυνα θα ξεκινήσει ο Ομάρ Ελαμπντελαουί και αριστερά ο Κώστας Τσιμίκας. Με τον Μαρτίνς να τον επιλέγει, όπως αναμενόταν, αντί του Κούτρη.

Στη μεσαία γραμμή θα αγωνιστούν ο Γκιγιέρμε με τον Ανδρέα Μπουχαλάκη, μπροστά τους θα πάρει θέση ο Ματιέ Βαλμπουενά, ενώ στα δύο άκρα θα ξεκινήσουν οι Ποντένσε και Μασούρας. Με τον Μιγκέλ Ανχελ Γκερέρο να είναι μόνος του στην κορυφή της επίθεσης. Καθώς ο Μαρτίνς αποφάσισε να επενδύσει στο πιεστικό παιχνίδι του, παρά στον Ελ Αραμπί.

Σε αντίθεση, πάντως, με την αναμέτρηση κόντρα στην Τότεναμ, που ήταν ειδικών συνθηκών, ο Ολυμπιακός αναμένεται να πάρει περισσότερα μέτρα στο γήπεδο, καθώς ο Μαρτίνς θέλει οι παίκτες του να πιέσουν από το πρώτο λεπτό και ασφυκτικά τον Παναθηναϊκό.