Νέες καυτές αποκαλύψεις για τον πρίγκιπα Άντριου έρχονται στο φως της δημοσιότητας. Η Βιρτζίνια Ρόμπερτς, ένα από τα φερόμενα ως θύματα του Τζέφρι Επστάιν, έχει αποκαλύψει πως όταν ήταν ανήλικη είχε συνευρεθεί σεξουαλικά με τον αγαπημένο γιο της Ελισάβετ, ισχυρισμό τον οποίο έχει απορρίψει η βασιλική οικογένεια.

Στην πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη στο NBC η Βιρτζίνια ανέφερε ότι στα 17 της γνώρισε τον πρίγκιπα Άντριου μέσω του Επστάιν, του αυτόχειρα αμερικανού χρηματιστή ο οποίος ενεπλάκη σε μεγάλο σκάνδαλο σεξουαλικής εκμετάλλευσης νεαρών κοριτσιών.

Με αποπλάνησε σε νυχτερινό κέντρο του Τραμπ

Η Ρόμπερτς αφηγείται πως πήγαν σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης, ιδιοκτησίας του νυν Προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ όπου ο πρίγκιπας Άντριου, της έδωσε να πιει βότκα.

Αργότερα, προχώρησαν σε σεξουαλική επαφή, αφού έκαναν «μαζί μπάνιο και ο πρίγκιπας έγλειψε τα πόδια μου».

«Κάναμε σεξ δύο φορές, στη Νέα Υόρκη και την Καραϊβική», πρόσθεσε, ισχυρισμός που ο πρίγκιπας αρνείται κατηγορηματικά, λέγοντας ότι «δεν είχε καμία σχέση με σεξουαλική επαφή με ανήλικα κορίτσια».

Από την πλευρά της, η 35χρονη σήμερα Βιρτζίνια επιμένει ότι λέει την αλήθεια.

«Την πρώτη φορά στο Λονδίνο, ήμουν τόσο νέα. Μου είπαν ότι θα συναντούσα απλώς έναν πρίγκιπα. Εκείνη τη στιγμή δεν ήξερα ότι με ωθούσαν να κάνω σεξ μαζί του», είπε.

Στην έπαυλη εκείνη και ο πρίγκιπας Άντριου, συνεχίζει, επιδόθηκαν σε «ερωτικά παιχνίδια» στο μπάνιο και στη συνέχεια έκαναν σεξ στην κρεβατοκάμαρα.

«Ξεκίνησε να γλείφει τα δάχτυλα των ποδιών μου, ανάμεσα στα δάχτυλα, στις καμάρες. Και στη συνέχεια πήγαμε στην κρεβατοκάμαρα και προχώρησε στην σεξουαλική πράξη, αν μπορώ να το πω έτσι», ισχυρίστηκε.

Μπάκιγχαμ: «Αβάσιμες συκοφαντίες»

Το παλάτι του Μπάκιγχαμ εξέδωσε δήλωση εξ ονόματος του Δούκα Άντριου: «Αρνούμαστε κατηγορηματικά ότι ο δούκας της Υόρκης είχε οποιαδήποτε μορφή σεξουαλικής επαφής ή σχέσης με τη Βιρτζίνια Ρόμπερτς. «Κάθε ισχυρισμός περί του αντιθέτου είναι ψευδής και αβάσιμος…».

Στη συνέντευξη της στο NBC η 35χρονη μίλησε επίσης για την αυτοκτονία του Τζέφρι Επστάιν και τον αγώνα της όλα αυτά τα χρόνια για να τον φέρει ενώπιον της Δικαιοσύνης.

Μάλιστα, υποστηρίζει ότι την επομένη της σεξουαλικής εμπειρίας της με τον Δούκα Άντριουα, ο Επστάιν της είχε προσφέρει 15.000 δολάρια.