Στον τρόπο που αντέδρασε ο Ολυμπιακός όταν βρέθηκε να χάνει με 2-0 από την Τότεναμ στάθηκε ο Ματιέ Βαλμπουενά, μετά το τέλος του αγώνα με τη βρετανική ομάδα.

Ο Γάλλος τόνισε ότι οι Ερυθρόλευκοι αντέδρασαν σωστά και κατάφεραν να ισοφαρίσουν σε 2-2, αλλά θα μπορούσαν να είχαν πετύχει ένα ακόμα γκολ, που θα τους έδινε τη νίκη.

«Είμαι ικανοποιημένος για την απόδοσή μου αλλά το πιο σημαντικό είναι η ομάδα. Είμαστε απογοητευμένοι γιατί αξίζαμε κάτι καλύτερο», ανέφερε μεταξύ άλλων. Παράλληλα, ο έμπειρος μεσοεπιθετικός υποκλίθηκε στους φιλάθλους του Ολυμπιακού και τους ευχαρίστησε που φώναξαν ρυθμικά το όνομά του.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Είμαι ικανοποιημένος για την απόδοσή μου αλλά το πιο σημαντικό είναι η ομάδα. Είμαστε απογοητευμένοι γιατί αξίζαμε  κάτι καλύτερο. Είναι θετικό ότι αντιδράσαμε αλλά θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει και άλλο ένα γκολ.

Στόχος μας είναι να προκριθούμε αλλά παίζουμε σε έναν πολύ δύσκολο όμιλο και θα τα δώσουμε όλα σε κάθε ματς όπως σήμερα προσπαθώντας για το καλύτερο», είπε ο Γάλλος χαφ.

Όσο για την αποθέωση που γνώρισε, τόνισε: «Είναι καταπληκτικός ο κόσμος μας και το να τον ακούς να φωνάζει το όνομά σου είναι υπέροχο συναίσθημα»