Κόντρα δίχως τέλος άνοιξε στο Twitter για την Ελένη Αντωνιάδου, η οποία παρουσιαζόταν ως διακεκριμένη επιστήμονας της βιοϊατρικής, αλλά και συνεργάτης με την NASA, χωρίς να είναι.

Συγκεκριμένα, όλα ξεκίνησαν όταν ο Παντελής Μπάγκος, καθηγητής στο Τμήμα Πληροφορικής όπου φοίτησε η Ελένη Αντωνιάδου, ανέφερε πως ναι μεν ίδια ήταν πολύ καλή φοιτήτρια, αλλά η πορεία της και η ακαδημαϊκή της καριέρας δεν είναι τόσο μεγάλη και λαμπρή όσο παρουσιαζόταν στα ΜΜΕ.

Οι δηλώσεις που προκάλεσαν τον σάλο

«Για τη NASA τα πράγματα είναι απλά: πήγε μάλλον σε κάποιο summer camp, όπως πάνε δεκάδες άλλοι αξιόλογοι φοιτητές από όλο τον κόσμο, πέρασε μια δύσκολη επιλογή, έκανε ένα μικρό πρότζεκτ, κάτι τέτοιο», είπε μεταξύ πολλών άλλων ο πρώην καθηγητής.

Το θέμα λοιπόν πήρε σύντομα μεγάλες διαστάσεις με αποτέλεσμα να αρχίσει ένα –χωρίς προηγούμενο- πάρτι στο Twitter.

«Στην Ελλάδα ό, τι δηλώσεις, είσαι»

Οι περισσότεροι χρήστες του διαδικτύου στράφηκαν εναντίον της Αντωνιάδου, λέγοντας πως δεν ήταν σωστός ο τρόπος που παρουσίασε τον εαυτό της στα social media, ενώ άλλοι έγιναν πιο ειρωνικοί, λέγοντας ουσιαστικά πως… σε μία εποχή που τα social media κάποιου ανά πάσα στιγμή να σκανάρονται από τον καθένα, τότε ήθελε και τα έπαθε.

Βέβαια υπήρχαν και εκείνοι που ανέφεραν πως δεν φταίει η Αντωνιάδου και η κάθε Αντωνιάδου, αλλά το «χούι» που έχουμε εμείς οι Ελληνες να «φουσκώνουμε» λίγο τα πράγματα ειδικά όταν αφορά την επαγγελματική μας ιδιότητα.

«Στην Ελλάδα ό, τι δηλώσεις, είσαι» είναι το σχόλιο που θα δει αρκετές φορές στο Twitter.

Η Barbie και το ΠΑΣΟΚ

Βέβαια πέρα από τα επικριτικά σχόλια, δεν έλειψαν φυσικά και τα χιουμοριστικά σχόλια.

Η «Barbie που λέει ψέματα», η «Αστροναύτης Ελένη Αντωνιάδου στο φεγγάρι» και τα σχόλια για το ΠΑΣΟΚ ήταν μερικά tweets που συγκέντρωσαν τα περισσότερα likes.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από