Μια αποτρόπαια υπόθεση αγοραπωλησίας βρέφους ήρθε στο φως της δημοσιότητας και αφορά ένα παιδί  που γεννήθηκε στο Γενικό Κρατικό της Νίκαιας. Οι πτυχές της υπόθεσης που αποκαλύπεται είναι ανατριχιαστικές.

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για απόπειρα αγοραπωλησίας ενός  βρέφους, ωστόσο σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Alpha, που φέρνει την υπόθεση στο προσκήνιο, οι Αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο αυτό το περιστατικό να αποτελεί μόνο την κορυφή του παγόβουνου.

Κι αυτό διότι υπάρχουν υποψίες πως ίσως ένα ολόκληρο κύκλωμα αγοραπωλησίας βρεφών να δρα στην χώρα μας!

Τι γνωρίζουμε για το κύκλωμα

Πρωταγωνίστρια της υπόθεσης μια γυναίκα 19 ετών που γέννησε στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας ένα υγιέστατο αγοράκι βάρους δύο κιλών και 600 γραμμαρίων. Η γυναίκα είχε μαζί της την ταυτότητα μιας άλλης γυναίκας και όταν το προσωπικό της κλινικής διαπίστωσε την απάτη, ειδοποίησε τις Αρχές.

Το πρώτο στοιχείο, είναι πως με βάση την ομολογία της, μάλιστα, η ταυτότητα άνηκε στην γυναίκα με την οποία είχε συμφωνήσει για την… αγορά του βρέφους!

Κάτι το οποίο πρακτικά σημαίνει πως το βρέφος θα «περνούσε»… κανονικά και με τον νόμο ως παιδί της γυναίκας στην οποία ανήκε η ταυτότητα.

Ακόμα ένα σημαντικό στοιχείο είναι πως το παιδί αυτό, ήταν το τέταρτο (!) παιδί που φέρνει στον κόσμο η γυναίκα.

Από το 2015 κι έπειτα γεννά ένα παιδί τον χρόνο. Παρόλα αυτά είναι ανύπαντρη, συνεπώς οι Αρχές πλέον προσπαθούν να διαπιστώσουν πού βρίσκονται τα υπόλοιπα τρία παιδιά.

Πού βρίσκονται τα παιδιά

Εξίσου σημαντικό είναι το στοιχείο πως η γυναίκα στην οποία ανήκει η ταυτότητα με την οποία θα γινόταν… η αγορά, αναζητείται εδώ και δέκα ημέρες, αλλά ακόμη δεν έχει βρεθεί.

Πιθανό θεωρείται το ενδεχόμενο να είναι μέλος στο κύκλωμα και η ταυτότητά της να «ανακυκλώνεται» σε τέτοιες ανατριχιαστικές αγοραπωλησίες.

Ερωτηματικά για το… σπίτι – χωράφι

Ένα ακόμα στοιχείο που προκαλεί πολλά ερωτηματικά είναι το σπίτι στο οποίο θεωρητικά διέμενε η 19χρονη.

Η διεύθυνση του σπιτιού που αναγράφεται στην ταυτότητα που έδωσε η 19χρονη στο νοσοκομείο δεν υπάρχει.

Συγκεκριμένα, η διεύθυνση υπάρχει, ωστόσο εκεί υπάρχει μόνο ένα χωράφι

Τέλος, ο σταθμός εντόπισε τον άνθρωπο στον οποίο ανήκει το τηλέφωνο που δόθηκε από την 19χρονη μητέρα ως τηλέφωνο επικοινωνίας.

Είναι τοπογράφος – μηχανικός και φυσικά δεν έχει ιδέα το πώς το τηλέφωνό του εμπλέκεται στην υπόθεση. Τονίζει, δε, μάλιστα πως η Αστυνομία δεν έχει επικοινωνήσει μαζί του.

Το νεογέννητο παιδί, παραμένει στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας με εισαγγελική απόφαση.

Δείτε το βίντεο του σταθμού: