Το τελευταίο αντίο στο ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Αντώνη Λιβάνη, που πέθανε σε ηλικία 94 ετών, είπαν φίλοι και συγγενείς στην Ιερά Μητρόπολη Αθηνών, ενώ ακολούθησε η ταφή του στο Α΄ Νεκροταφείο Αθηνών.

Ο πολιτικός κόσμος της χώρας αποχαιρέτισε σύσσωμος την εμβληματική προσωπικότητα που ήταν συνυφασμένη με το ΠΑΣΟΚ, τον Ανδρέα Παπανδρέου και τις εκδόσεις όπου άφησε ανεξίτηλο το στίγμα του.

Στην εξόδιο ακολουθία βρέθηκαν ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, αλλά και οι πρώην πρωθυπουργοί Κώστας Καραμανλής, Γιώργος Παπανδρέου και Αλέξης Τσίπρας.

Ακόμα, εκεί βρέθηκε η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά αλλά και πολλά μέλη του ελληνικού κοινοβουλίου. «Ο Αντώνης Λιβάνης έφερε την αλλαγή και εμπέδωσε την κουλτούρα της μέσα από τα βιβλία. Θεμελίωσες την αλλαγή στην πράξη, η σκέψη σου ήταν πάντα στην κοινωνία» ανέφερε στον επικήδειο ο γιός του εκλιπόντος, Ηλίας.

Από την πλευρά της, η κ. Γεννηματά, σημείωσε πως «πρέσβευες την συνεννόηση και την ομοψυχία. Μαζί σου φεύγει μια ολόκληρη εποχή».