Ο ΟΦΗ συνεχίζει την εντυπωσιακή του πορεία στο πρωτάθλημα, με την ομάδα του Γιώργου Σίμου να νικάει 3-1 τον Παναιτωλικό στο «Γεντί Κουλέ» και να φτάνει στους 7 βαθμούς στο πρωτάθλημα.

Μεγάλοι πρωταγωνιστές για ακόμα ένα παιχνίδι οι Τσιλιανίδης και Μάνος, οι οποίοι έφτασαν αμφότεροι τα 3 γκολ στη φετινή Super League 1. Καθοριστικό ρόλο στην αναμέτρηση έπαιξε η αψυχολόγητη ενέργεια του Μιμίτο, ο οποίος αποβλήθηκε και άφησε με 10 ποδοσφαιριστές τους Αγρινιώτες από το 29ο λεπτό.

Καλύτερος ο ΟΦΗ, με 10 ο Παναιτωλικός

Το ματς ξεκίνησε με τον ΟΦΗ να έχει την κατοχή της μπάλας και να κλείνει στα «καρέ» του τον Παναιτωλικό, με τον Μάνο να απειλεί για πρώτη φορά με κεφαλιά στο 9′, αλλά η μπάλα να περνάει άουτ. Οι γηπεδούχοι δημιουργούσαν πολλά προβλήματα στον Παναιτωλικό από την αριστερή πλευρά, με τους φιλοξενούμενους να μην μπορούν να κρατήσουν μπάλα.

Μετά το εικοσάλεπτο, η ομάδα του Λουίς Κάστρο προσπάθησε να πιέσει, αλλά ο Μιμίτο άφησε με δέκα παίκτες την ομάδα του, με τον χαφ των φιλοξενούμενων να χτυπά εκτός φάσης τον Νέιρα και να αποβάλλεται. Ο Σίμος πέρασε στο παιχνίδι τον Μπράουν στη θέση του Κοροβέση στο 33΄, ο οποίος ζήτησε αλλαγή.

Ο Παναιτωλικός οπισθοχώρησε ακόμα περισσότερο, προσπαθώντας απλώς να απειλήσει στην κόντρα. Στο 45′ από καλή θέση ο Μάνος, δεν κατάφερε να κάνει καλό τελείωμα, με τις δύο ομάδες να μπαίνουν στα αποδυτήρια χωρίς σκορ.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον Παναιτωλικό να παίζει χωρίς κλασικό φορ, με τους Ντουάρτε και Ντάλσιο να αποτελούν ουσιαστικά το επιθετικό δίδυμο των Αγρινιωτών.

Περισσότερα σε λίγο…