Γεμάτος κόσμο ο προαύλιος χώρος του Βελλίδειου Συνεδριακού Κέντρου, όπου σε λίγη ώρα πρόκειται να μιλήσει ο Αλέξης Τσίπρας.

Αυτήν την ώρα, οι προσκεκλημένοι για την ομιλία του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα εισέρχονται στην αίθουσα.

Πολλά κορυφαία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ βρίσκονται ήδη στην αίθουσα, μεταξύ των πιο λαμπερών παρουσιών η Κατερίνα Νοτοπούλου.

Ο Αλέξης Τσίπρας στην ομιλία του στο πλαίσιο της 84ης ΔΕΘ αναμένεται να ασκήσει κριτική στην κυβέρνηση. Αναμένεται να προειδοποιήσει ότι παρά το «στρωμένο έδαφος» για ομαλή ανάπτυξη και ελαφρύνσεις που παρέλαβε από την προηγούμενη κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, η κυβέρνηση της ΝΔ με τις επιλογές της βάζει και πάλι σε κίνδυνο την ανάπτυξη και την οικονομία.

Όπως θα υποστηρίξει ο Αλέξης Τσίπρας από το βήμα της ΔΕΘ «κινδυνεύει η Ελλάδα να χάσει ξανά την ευκαιρία» με τις πρωτοβουλίες της κυβέρνησης Μητσοτάκη «να επιστρέψει ακριβώς στο ίδιο παρωχημένο αναπτυξιακό μοντέλο που την οδήγησε στα μνημόνια».

Αντίθετα το προοδευτικό σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να πάει τη χώρα μπροστά, θα πει ο Αλέξης Τσίπρας.

Ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης αναμένεται να παρουσιάσει το εναλλακτικό προοδευτικό και «πράσινο» σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ για τη διακυβέρνηση της χώρας «προς όφελος της μεγάλης κοινωνικής πλειοψηφίας».
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από