Ο αγωνιστικός χώρος του ΟΑΚΑ δεν είναι σε καλή κατάσταση όπως μπορεί να αντιληφθεί ο καθένας από τα τελευταία παιχνίδια που διεξήχθησαν. Τόσο στο τελευταίο ματς του Παναθηναϊκού με τον ΟΦΗ, όσο και στο πιο πρόσφατο, αυτό της Εθνικής με το Λιχτενστάιν (1-1) το χορτάρι ήταν τουλάχιστον κακό.

Γι’ αυτόν το λόγο ΑΕΚ και Παναθηναϊκός έχουν ήδη κάνει τις απαραίτητες κινήσεις ώστε να διορθωθεί το πρόβλημα το συντομότερο δυνατό.

Μάλιστα στο γεύμα που παρέθεσε χθες (9/9) στους δημοσιογράφους ο Μηνάς Λυσάνδρου για τα θέματα της Super League, τόνισε ότι ενδέχεται να δημιουργηθεί θέμα για 1 ή και 2 ακόμα αγωνιστικές στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Συγκεκριμένα, ο Λυσάνδρου ανέφερε ότι υπάρχει περίπτωση να προκύψει θέμα λόγω των βελτιωτικών έργων που θα γίνουν στο ΟΑΚΑ μέσα στον Οκτώβρη και να μην μπορούν να αγωνιστούν εκεί η ΑΕΚ και ο Παναθηναϊκός.

Το πρόβλημα αυτό μπορεί να γίνει ακόμη μεγαλύτερο καθώς ίσως χρειαστεί να μετατεθεί και το παιχνίδι της Εθνικής με τη Βοσνία που επίσης διεξάγεται Οκτώβριο (15/10 πιο συγκεκριμένα) για την 8η αγωνιστική των προκριματικών του Euro 2020.

Στον έλεγχο που έγινε ωστόσο στα γήπεδα που φιλοξενούν τα παιχνίδια της Super League το μεγαλύτερο θέμα το αντιμετωπίζει το AEL FC Arena, ενώ αστερίσκος έχει μπει στο «Κλ. Βικελίδης».