Η ξαφνική είδηση του θανάτου του μεγάλου τραγουδοποιού, Λαυρέντη Μαχαιρίτσα από ανακοπή καρδιάς, σκόρπισε θλίψη σε ολόκληρη την χώρα. Καμία όμως δεν μπορεί να συγκριθεί με τον πόνο της απώλειας, της κόρης και αδυναμίας του Λαυρέντη, Μαρίας Κλάρας Μαχαιρίτσα.

Η 25χρονη Μαρία Κλάρα Μαχαιρίτσα, όπως υποστηρίζουν πολλοί άνθρωποι που ανήκουν στον στενό κύκλο της οικογένειας, είχε μία ιδιαίτερη σχέση με τον μπαμπά της Λαυρέντη. Μάλιστα, η Μαρία Κλάρα Μαχαιρίτσα ήταν δίπλα στο πολυαγαπημένο της πατέρα τις τελευταίες του στιγμές, αφού ήταν εκείνη που ειδοποίησε το ΕΚΑΒ, στο σπίτι του συνθέτη.

Το σκίτσο της Μαρίας Κλάρας Μαχαιρίτσα για τον πατέρα της

Η νεαρή κοπέλα μερικές ώρες μετά τον χαμό του πατέρα της Λαυρέντη, ανάρτησε στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ένα σκίτσο του πατέρα της, το οποίο φαίνεται να έφτιαξε η ίδια. Με αυτόν τον συμβολικό τρόπο επέλεξε η Μαρία Κλάρα να αποχαιρετίσει τον πατέρα της.

Η μεγάλη αδυναμία του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα στην κόρη του

Η Μαρία Κλάρα σπούδασε κινηματογράφο στην Αγγλία.

«Είχα πει ότι θέλω να κάνω ένα σπιτικό, να βρω μια γυναίκα που να τη γουστάρω και να με γουστάρει, κάναμε ένα παιδί και αγωνίζομαι γι’ αυτούς. Αν υποθέσεις ότι η μισή μου ζωή είναι το τραγούδι, γιατί η άλλη μισή είναι η κόρη μου, δε θα μπορούσε να μην υπάρχει η αγάπη του κόσμου» είχε δηλώσει στο περιοδικό «People».

Μιλώντας στην εκπομπή «Το Πρωινό» πριν από μερικούς μήνες είχε μιλήσει για την αδυναμία που έχει στην κόρη του, αλλά και τον φόβο που είχε όταν η κόρη του μεγάλωσε και ήρθε η στιγμή να ζήσει τους πρώτους της έρωτες.

«Φοβόμουν πολύ τον πρώτο έρωτα της κόρης μου, αλλά ήμουν τελικά πολύ τυχερός. Ένα κοριτσάκι 16 ετών που μόλις έχει βγει από το σχολείο, πού θα πέσει; Κι αν ο πρώτος που θα πέσει τη σύρει στα πλακάκια; Κι άντε να τη σύρει στα πλακάκια. Αν τη σύρει πουθενά αλλού; Όλα αυτά ήταν μια τρομακτική αγωνία», είχε αποκαλύψει, αναφερόμενος στους φόβους, που αντιμετωπίζει κάθε γονιός.