Οι άνδρες της ΕΚΑΜ έκλεψαν την παράσταση, στη ΔΕΘ, όπου πραγματοποίησαν εντυπωσιακή επίδειξη υπό το βλέμμα του πρωθυπουργού.

Ο κ. Μητσοτάκης, ο οποίος νωρίτερα είχε παρακολουθήσει και άσκηση των ειδικών δυνάμεων, είδε τους άνδρες της ΕΚΑΜ να κάνουν κατάβαση από ελικόπτερο της ΕΛ.ΑΣ.

Διαβάστε επίσης: ΔΕΘ: Μια ιστορία εξαγγελιών, διαμαρτυριών κι ένα «πανηγύρι» μετά τις διακοπές

Με χαρακτηριστική άνεση και υπό το βλέμμα του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, δύο άνδρες της Ειδικής Κατασταλτικής Αντιτρομοκρατικής Μονάδας (ΕΚΑΜ) φορώντας fullface καταρριχήθηκαν -ακόμα και… ανάποδα- με σκοινιά από ελικόπτερο της ΕΛ.ΑΣ που ίπτατο στον ουρανό της Θεσσαλονίκης.

Συνοδευόμενος από τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, ο πρωθυπουργός παρακολούθησε εντυπωσιασμένος την επίδειξη των στελεχών των ΕΚΑΜ, τους οποίους και συνεχάρη για το έργο τους.

Οσοι επισκεφθούν το περίπτερο της ΕΛ.ΑΣ στη ΔΕΘ θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για το πώς λειτουργούν τα επιστημονικά εργαστήρια της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, θα δουν από κοντά drones της Υπηρεσίας μη Στελεχωμένων Αεροσκαφών, ενώ θα ενημερωθούν και από εξειδικευμένους αστυνομικούς της Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για την αντιμετώπιση bullying και για τρόπους ασφαλούς πλοήγησης και προστασίας ανηλίκων.