Η Βραζιλία επικράτησε με σκορ 84-73 του Μαυροβουνίου και πέρασε με το απόλυτο στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, με τον Αλεξάνταρ Πέτροβιτς να μιλά για την εμφάνιση της ομάδας τους.

Ο 60χρονος τεχνικός ανέφερε πως φοβήθηκε ότι οι παίκτες του είχαν αδειάσει σωματικά και ψυχολογικά από τη νίκη επί της Ελλάδας, ενώ τόνισε ότι οι παίκτες που δεν αγωνίστηκαν κόντρα στην «γαλανόλευκη» έπαιξαν πολύ καλά.

Αναλυτικά όσα είπε ο Άτσο Πέτροβιτς:

«Ήταν ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι σε σχέση με τα δύο πρώτα. Στο πρώτο υπήρχε άγχος και ήταν το πιο δύσκολο, γιατί αν χάναμε θα μέναμε εκτός. Στο δεύτερο παιχνίδι πήραμε μια ιστορική νίκη και ήταν δύσκολο έχοντας αδειάσει να αντιμετωπίσουμε το Μαυροβούνιο. Όμως είχαμε ποιότητα και κάποιοι παίκτες που δεν έπαιξαν πολύ απέναντι στην Ελλάδα έπαιξαν καλά. Μιλάω κυρίως για τον Μαρσελίνιο και τον Φελίσιο».

Πέραν του Πέτροβιτς μίλησε και ο Μαρσελίνιο Χουέρτας λέγοντας πως τώρα κοιτούν  την επόμενη φάση:

«Στο δεύτερο μέρος βελτιώσαμε την άμυνά μας, μέχρι τα μέσα της τελευταίας περιόδου. Εκεί χαλαρώσαμε, δεχτήκαμε ένα 14-0 και δεν πρέπει να το επιτρέπουμε αυτό. Θα πρέπει να είμαστε πάντα σε εγρήγορση, ακόμη και χωρίς να χρειαστεί ο κόουτς να πάρει τάιμ άουτ. Ξέρουμε πόσο θέλαμε τη νίκη και πρέπει να πάρουμε το σημερινό μάθημα. Τώρα πάμε στην επόμενη φάση με τρεις νίκες, που ήταν και ο μεγάλος μας στόχος ερχόμενοι εδώ».