Ο Γούντι Άλεν  φαίνεται πως βρήκε στο πρόσωπο της Σκάρλετ Γιόχανσον μία φίλη που τον υπερασπίζεται με πάθος.

Στο καινούριο πρωτοσέλιδο του περιοδικού «The Holywood Reporter», η 34χρονη ηθοποιός δήλωσε ότι δεν θα δίσταζε να συνεργαστεί και πάλι με τον Άλεν, ο οποίος έχει κατηγορηθεί για σεξιστική συμπεριφορά από την κόρη του, Ντίλαν Φάροου.

«Αγαπώ τον Γούντι. Πιστεύω σε αυτόν, και οποιαδήποτε στιγμή θα δούλευα μαζί του» δήλωσε η Σκάρλετ Γιόχανσον. Ο 83χρονος σήμερα Γούντι Άλεν έχει σκηνοθετήσει την Σκάρλετ Γιόχανσον στις ταινίες «Match Point», «Scoop» και «Vicky Cristina Barcelona».

Αν και πολλοί αστέρες του Χόλιγουντ έχουν πάρει τις αποστάσεις τους από τον Άλεν λόγω του ότι οι κατηγορίες της Φάροου επανήλθαν στο προσκήνιο, αλλά και εξαιτίας του κινήματος #MeToo, η Σκάρλετ Γιόχανσον, δηλώνει πως είναι ανένδοτη όσον αφορά το αν παραμένει στο πλευρό του.

«Βλέπω τον Γούντι όποτε μπορώ, και κάνουμε μαζί πολλές κουβέντες γι’ αυτό» εξήγησε η  Σκάρλετ Γιόχανσον προσθέτοντας:

«Ήμουν πολύ ευθύς μαζί του, και είναι πολύ ευθύς μαζί μου. Επιμένει στην αθωότητά του, και τον πιστεύω».

Η Σκάρλετ Γιόχανσον τόνισε πως κατανοεί ότι, δεδομένου του κοινωνικο-πολιτικού κλίματος στο Χόλιγουντ, είναι δύσκολο να υπερασπίζεται τον Άλεν, αλλά δεν θα υπαναχωρήσει σχετικά με την πίστη της στην αθωότητά του.

«Είναι δύσκολο, γιατί είναι καιροί στους οποίους ο κόσμος είναι πολύ παθιασμένος, κι αυτό είναι κατανοητό. Έπρεπε να κινηθούν τα πράγματα, και κατά συνέπεια ο κόσμος έχει πολύ πάθος και είναι θυμωμένος, και με το δίκιο του. Είναι καιροί έντασης» τόνισε η ίδια.