Αναρτήθηκε στη «Διαύγεια» η απόφαση του υπουργού Εργασίας Γιάννη Βρούτση, σύμφωνα με την οποία διορίζεται ως διοικητής του Ενιαίου Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (ΕΦΚΑ) ο Χρήστος Χάλαρης, πτυχιούχος ΑΕΙ, με τετραετή θητεία.
Παράλληλα, τροποποιείται η αριθμ. Δ9/56379/14950/28-12-2016 απόφαση, όπως ισχύει και ορίζεται ο Χρήστος Χάλαρης ως πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου του ΕΦΚΑ.
Το βιογραφικό του
Ο κ. Χάλαρης είναι διπλωματούχος ηλεκτρολόγος μηχανικός ΕΜΠ και κάτοχος ΜΒΑ και διδακτορικού και έχει συνεργαστεί ξανά με τον υπουργό Εργασίας Γιάννη Βρούτση από τη θέση του επικεφαλής της ΗΔΙΚΑ. Το 2017 ανέλαβε καθήκοντα συμβούλου Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης στον Κυριάκο Μητσοτάκη.
Έχει αναλάβει θέσεις ευθύνης σε σημαντικά έργα τεχνικής υποστήριξης και ηλεκτρονικής αναδιάρθρωσης, όπως η ανάπτυξη συστημάτων για τον δημόσιο τομέα, το λανσάρισμα της Ευρωπαϊκής Κάρτας Ασφάλισης, καθώς και σειρά ηλεκτρονικών υπηρεσιών που αφορούν τον πολίτη για την ασφάλιση, την σύνταξη και την υγεία
- Youth Pass 2026: Όσα πρέπει να ξέρετε για το voucher των 300 ευρώ – Πώς θα κάνετε αίτηση, τι πρέπει να προσέξετε
- Φορολογικές δηλώσεις: Η ΑΑΔΕ πατά το κουμπί της υποβολής για 1,5 εκατ. μισθωτούς και συνταξιούχους
- Κτηματολόγιο: Πώς με ένα λάθος μπορεί να χάσεις το ακίνητο – Τι πρέπει να προσέξουν οι ιδιοκτήτες
