Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχασε άλλη μια θέση στην παγκόσμια κατάταξη και είναι πλέον στο Νο8, αποδεικνύοντας ότι δεν βρίσκεται και στην καλύτερη φάση της σεζόν με συνεχή σκαμπανεβάσματα.

Ο Έλληνας τενίστας είναι πολύ ψηλά ακόμα ωστόσο έχασε τρεις θέσεις τις τελευταίες βδομάδες και κινδυνεύει να μην είναι στην 8άδα που θα προκριθεί στο ATP Finals το Νοέμβριο. Ο Τσιτσιπάς θέλει μια καλή πορεία στο Αμερικάνικο Όπεν για να μείνει εκεί που είναι είτε να ανέβει μια θέση.

Ο Μιχάλης Περβολαράκης είναι ο 2ος καλύτερος Έλληνας τενίστας στην ΑΤΡ (απέχει όμως παρασάγγας από τον Τσιτσιπά) και μετά την πολύ καλή εβδομάδα του στο Challenger του Βανκούβερ κέρδισε 17 θέσεις, βελτιώνοντας το career high του, στο Νο 459 του κόσμου.

Δείτε το Top 10 των ανδρών:

Άνοδος δύο θέσεων για Σάκκαρη

Η Μαρία Σάκκαρη από την πλευρά της βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο και σε πολύ καλή κατάσταση τον τελευταίο καιρό ανέβηκε στο Νο31 της WTA μετά την πολύ καλή εβδομάδα της στο Σινσινάτι.

Η Σάκκαρη έφτασε μέχρι τα προημιτελικά του Western & Southern Open. Μετά και την επιτυχημένη της πορεία στο τουρνουά του Οχάιο, κέρδισε δυο θέσεις και μπαίνει στην τελική ευθεία για το Αμερικάνικο Όπεν με πολύ καλή ψυχολογία.

Στο Νο221 του κόσμου βρίσκεται από την άλλη η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου, που έχασε επτά θέσεις αυτή την εβδομάδα.

Δείτε το Top 10 των γυναικών: