Με το πιον μοιραίο τρόπο έληξε το θρίλερ της Ικαρίας με την 35χρονη αστροφυσικό να εντοπίζεται νεκρή από εθελοντή πυροσβέστη το απόγευμα της Τετάρτης.

H Ελληνική Αστυνομία μέσω Twitter επιβεβαίωσε την ταυτότητα του πτώματος, ενώ κρίσιμο χαρακτήρισε ο εκπρόσωπος τύπου της ΕΛ.ΑΣ Θεόδωρος Χρονόπουλος το πόρισμα του Ιατροδικαστή αναφορικά με τις συνθήκες θανάτου της 34χρονης αστροφυσικού Natalie Christopher.

Μιλώντας στο AlphaNews.Live ο κ. Χρονόπουλος είπε ότι αυτή την ώρα είναι σε εξέλιξη διαδικασία για την ανάσυρση της σορού της Αγγλοκύπριας η οποία εντοπίστηκε νεκρή σε δύσβατη χαράδρα βάθους 20 μέτρων και σε απόσταση ενός χιλιομέτρου από το ξενοδοχείο που διέμενε μαζί με τον 38χρονο Κύπριο σύντροφό της.

Μετά την διαδικασία ανάσυρσης της σορού από την χαράδρα αναμένεται στο σημείο να βρεθεί και ο 38χρονος σύντροφός της για την διαδικασία αναγνώρισης της σορού.

Καταπλακωμένο από βράχο βρέθηκε το πτώμα της

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, η γυναίκα ήταν καταπλακωμένη από βράχο στο βάθος μιας χαράδρας 20 μέτρων στη θέση « Έξω Φάρος» της περιοχής Κεραμέ στον Άγιο Κήρυκο, όπου εστιάζονταν οι έρευνες.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, στο σημείο αυτό είχε εντοπιστεί και το τελευταίο σήμα του κινητού τηλέφωνό της. Γι’ αυτό και η έρευνα είχε επικεντρωθεί εκεί.