Σε ρόλο ντι τζέι εμφανίστηκε ο Ιταλός αναπληρωτής πρωθυπουργός Ματέο Σαλβίνι, ο οποίος πολλές φορές αρέσκεται να πραγματοποιεί ιδιόρρυθμες εμφανίσεις.

Ο Ματέο Σαλβίνι πρωταγωνιστεί σε βίντεο που τραβήχτηκε κατά τη διάρκεια μουσικού φεστιβάλ στην παραλία Παπέτε στην ιταλική πόλη Μαριτίμα, κοντά στη Ραβέννα. Χορεύοντας στους ρυθμούς της μουσικής που παίζει και περιτριγυρισμένος από γυναίκες που φορούν μπικίνι, ο γυμνός από τη μέση και πάνω Σαλβίνι εμφανίζεται να «τεστάρει» τους μίκτες της κονσόλας, ενώ κάποια στιγμή από τα ηχεία ακούγεται και ο εθνικός ύμνος της Ιταλίας.

Το θέαμα προκάλεσε ανάμεικτες αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Οι επικριτές του βρήκαν την ευκαιρία να εξαπολύσουν νέα βέλη εναντίον του, ενώ οι οπαδοί του επικρότησαν την επιλογή του.

https://twitter.com/santosandros/status/1157782296486977537

«Ασφαλώς είναι υπουργός, αντιπρόεδρος, αλλά θυμηθείτε ότι οι εκπρόσωποί μας στα θεσμικά όργανα αντικατοπτρίζουν τον λαό», δήλωσε ένας Ιταλός στο Facebook, ενώ άλλος έγραψε ότι θα προτιμούσε ο Σαλβίνι να «ελέγχει το πικάπ αντί για την ιταλική κυβέρνηση».

https://www.facebook.com/Ilpagante/videos/881203412238512/

​Πρόκειται για τη δεύτερη φορά που ο Σαλβίνι κάνει τον ντι τζέι. ΤΟ είχε ξανακάνει στην ίδια παραλία το 2016, σχεδόν δύο χρόνια πριν γίνει αναπληρωτής πρωθυπουργός, σημειώνει το RT.