Μεγάλη επιχείρηση της Ελληνικής Αστυνομίας βρίσκεται σε εξέλιξη από νωρίς το πρωί στην Ικαρία για τον εντοπισμό της Αγγλοκύπριας, η οποία εξαφανίστηκε χθες.

Πρόκειται για την 34χρονη Νάταλι Κρίστοφερ, αστροφυσικό στο επάγγελμα η οποία ζει μόνιμα στην Κύπρο. Η φωτογραφία της κάνει τις τελευταίες ώρες το γύρο του διαδικτύου, καθώς δεκάδες φίλοι της, αλλά και πολλοί άσχετοι, κάνουν έκκληση προς όποιον φνωρίζει κάποιο στοιχείο που θα βοηθήσει στον εντοπισμό της.

Η 34χρονη, όπως προκύπτει από τα μέχρι τώρα τοιχεία, έφθασε στις 3 Αυγούστου στην Ικαρία, στην περιοχή Κεραμέ, συνοδευόμενη από τον 38χρονο Κύπριο σύντροφό της για ολιγοήμερες διακοπές. Το ζευγάρι προγραμμάτιζε να αναχωρήσει τη Δευτέρα για την Κύπρο μέσω Αθήνας.

Το θρίλερ άρχισε χθες το πρωί όταν ο Κύπριος σύντροφος της αγνοούμενης ξύπνησε και δεν την βρήκε στο δωμάτιο. Τον είχε ενημερώσει ότι θα πήγαινε για τρέξιμο, ωστόσο η ώρα περνούσε και εκείνη δεν έδειχνε σημάδια ζωής, καθώς δεν απαντούσε στις αλλεπάλληλες κλήσεις του.

Ο άνδρας αποφάσισε να δηλώσει την εξαφάνιση της 34χρονης στις 12:40 της Δευτέρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομία, το κινητό της γυναίκας εξέπεμψε σήμα τελευταία φορά από την συγκεκριμένη περιοχή και στη συνέχεια η συσκευή έκλεισε.

Πηγή: philenews