Ο Άρης έκανε πολύ καλή εμφάνιση απέναντι στην ΑΕ Λεμεσού αλλά δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη κόντρα στην κυπριακή ομάδα. Το τελικό 0-0 αδικεί τους κίτρινους καθώς η ελληνική ομάδα είχε πολλές ευκαιρίες για γκολ αλλά δεν μπόρεσε να σκοράρει.

Ο Άρης έκανε αυτό που έπρεπε απέναντι στην ΑΕΛ και δημιούργησε τις προϋποθέσεις για να σκοράρει, ωστόσο… σκόνταψε πάνω στα δοκάρια καθώς σε δύο περιπτώσεις η μπάλα δεν έκανε το χατίρι στους γηπεδούχους.

Η πρώτη φάση με τον Φετφατζίδη στο 40′ και η δεύτερη με τον Ματίγια στο 87′ με τους παίκτες του Άρη να πιάσουν ωραία σουτ και την μπάλα να τραντάζει τα δοκάρια της εστίας των φιλοξενούμενων.

Δεν ήταν όμως μόνο τα δύο δοκάρια που προαναφέραμε. Υπάρχει και η φάση του 39′ με το πέναλτι που δεν δόθηκε στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, σε χέρι μετά από σέντρα του Ιντέγε. Αρχικά ο διαιτητής Στιούαρτ έδειξε πέναλτι αλλά ο βοηθός υπέδειξε ότι η μπάλα είχε βγει άουτ πριν κάνει σέντρα ο Ιντέγε. Μια υπόδειξη που ήταν λανθασμένη, σε μια δύσκολη βέβαια φάση.

Καλή κυκλοφορία και πολλές ευκαιρίες

Ο τεχνικός του Άρη, Σάββας Παντελίδης δεν μπορεί να έχει παράπονο από τους παίκτες του. Οι κίτρινοι έκαναν πολύ καλή εμφάνιση, είχαν καλή ψυχολογία από το γεμάτο γήπεδο και την εξαιρετική ατμόσφαιρα και πίεσαν την άμυνα της κυπριακής ομάδας.