Συγκλονιστικές εικόνες από το διαλυμένο αυτοκίνητο του 23χρονου Αλέξανδρου Ζαχαριά, γιου του γνωστού επιχειρηματία στον χώρο της εμπορίας παιχνιδιών, που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο στη λεωφόρο Τραπεζούντος στον Άγιο Στέφανο, έρχονται στο φως της δημοσιότητας, από την αυτοψία που έκανε ο πραγματογνώμονας της Τροχαίας Κηφισιάς.

Από τη σφοδρή σύγκρουση του οχήματος στο δέντρο στο πεζοδρόμιο στην Λεωφόρο Τραπεζούντος, έχει διαλυθεί το μπροστινό μέρος του οχήματος.

Σύμφωνα με την εικόνες που παρουσιάζει ο τηλεοπτικός σταθμός Star το καπό έχει τσαλακωθεί σαν ένα κομμάτι χαρτί, ενώ ο κινητήρας έχει εξαφανιστεί και το παρμπρίζ έχει γίνει θρύψαλα.

Μέσα από τα συντρίμμια του αυτοκινήτου οι πυροσβέστες με δυσκολία απεγκλώβισαν το σώμα του 23χρονου παλικαριού που όπως όλα δείχνουν η τελευταία του σκέψη ήταν να μη χτυπήσει άλλον άνθρωπο.

Η τροχαία Κηφισιάς θεωρεί ιδιαίτερα σημαντική την μαρτυρία του οδηγού του προπορευόμενου αυτοκινήτου στην Τραπεζούντος ο οποίος επιχείρησε να στρίψει στην οδό Παύλου Μελά, όταν άκουσε τον τρομακτικό ήχο της πρόσκρουσης στο δένδρο. Ο πραγματογνώμονάς θα εξετάσει και την παραμικρή λεπτομέρεια με εξαιρετική προσοχή και ακρίβεια.